Jorge Javier Vázquez espantat.

Telecinco ja ha decidit el final de Sálvame i fins i tot ja té substitut

Sálvame emetrà el seu últim programa d'aquí a molt poc temps

'Sálvame' té els dies comptats. Fa mesos que el vaixell insígnia de Mediaset fa aigües i els seus col·laboradors comencen a estar nerviosos. S'han anat fent nombrosos canvis per reflotar-lo, però el cert és que res no ha funcionat.

La implicació de 'La Fábrica de la Tele' a la 'Operación Luna', abans anomenada 'Deluxe', ha posat en perill la seva continuïtat. Tant, que segons fonts properes a Mediaset, ja hi ha substitut per a l'espai vespertí i una data clau per al seu final.

'Sálvame' diu adeu després de més d'una dècada en antena

Des que es va saber que 'Sálvame' anava a la deriva, han estat molts els que han proposat nous projectes. D'entre tots, sembla que el que més ha convençut és el de Raúl Prieto, exdirector de l'espai.

Prieto formava part de 'La Fábrica de la Tele' fins que va decidir deixar el seu càrrec i ocupar el de director de 'Viva la vida' . Amb ell al capdavant, el programa va augmentar les seves audiències i Mediaset va decidir temptar-lo perquè deixés 'Cuarzo'.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
Sálvame podria acabar al setembre | Mediaset

I així ho va fer fundant la seva pròpia productora amb què es va presentar amb un projecte televisiu per substituir Sálvame . Un projecte que ja estaria més que definit i l'estrena del qual s'espera d'aquí poc.

«Farà un programa per a les tardes de dilluns a divendres per a després de l'estiu», revela a 'Informalia' una font propera. «Cosa que implicaria l'adeu de Sálvame », assenyalen, fixant el final del programa de Jorge Javier per al setembre.

Raúl Prieto
Sálvame serà substituit per un espai que dirigirà Raúl Prieto | EUROPA PRESS

Tal com es va revelar fa mesos, Prieto va proposar una alternativa per substituir 'Sálvame' de les tardes de Telecinco. Es tractaria d'un projecte que s'emetrà diàriament on ja s'han considerat diversos noms per presentar-lo. Entre ells, Toñi Moreno, qui té molta experiència en aquesta franja horària.

No es tractaria d'un xou similar al que va ser vaixell insígnia de Telecinco, sinó una cosa completament diferent. Una alternativa amb què recuperar una mica de l'audiència perduda en aquests últims mesos.

Els col·laboradors de 'Sálvame' busquen el seu propi salvavides

Si les rates són les primeres a abandonar un vaixell que s'enfonsa, en el cas de 'Sálvame' els col·laboradors comencen a replantejar-se el seu futur. Han estat molts anys sentint-se intocables, però ara que sembla que no hi ha marxa enrere, les coses s'han complicat.

Amb la fi de l'espai que s'acosta, alguns han començat a crear aliances amb el que està destinat a substituir David Valldeperas. Raúl Prieto s'ha convertit en l'objecte de desig d'aquells col·laboradors que volen assegurar-se el seu lloc a Telecinco.

plató de Sálvame
Alguns col·laboradors de Sálvame veuen que perilla el seu futur a la televisió | TELECINCO

Conscients que 'La Fábrica de la Tele' ha perdut el tron i que Mediaset en vol prescindir com més aviat millor, els seus seguidors més fidels estan nerviosos. «Estan molt preocupats perquè necessiten continuar facturant com feien fins ara i no es poden permetre el luxe de quedar-se sense anar a algun programa», expliquen.

Tal com expliquen, col·laboradors com María Patiño o Lydia Lozano han començat a guanyar-se la simpatia de Prieto. També Rafa Mora o Miguel Frigenti veuen perillar el seu futur com a tertulians.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Tots els de Sálvame ara volen acostar-se a Raúl Prieto | Catalunya Diari

De fet, podrien lamentar haver criticat altres programes de la cadena que, ara, serien la seva salvació. «Ara que la Fábrica es quedarà fora de Telecinco, tots ells s'hauran de menjar les paraules i el seu orgull», declaren.

Tot i això, hi ha col·laboradores que tenen assegurat un lloc al nou programa que s'estrenarà després de l'estiu. Com ara Terelu i la seva germana Carmen, així com Belén Esteban, totes grans amigues del director.

▶️ Carmen Bazán, madre de Jesulín, cumple a rajatabla con lo dicho por María José Campanario