Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'

Decisió sense precedents de Telecinco amb 'La Casa Fuerte' per la baixa audiència

El programa ha decidit prendre serioses mesures

Dijous passat es va estrenar el 'reality' de Telecinco, 'La Casa Fuerte', per ocupar el lloc deixat per l'exitós espai 'La isla de las tentaciones'. La cadena esperava que aquest concurs mantingués les audiències, però res a veure.

El seu primer programa va aconseguir un dels 'shares' més baixos de la història dels 'realities', i el diumenge fins i tot va ser pitjor. Tant és així que Paolo Vasile (Conseller Delegat de 'Mediaset') sembla haver-li 'fet la creu' a l'esmentat espai.

No obstant això, la productora ha decidit prendre cartes en l'assumpte i, per això, ha optat per prendre una mesura sense precedents, determinant introduir modificacions en la mecànica del joc per així intentar captivar als espectadors.

Per què no triomfa 'La Casa Fuerte'?

Com hem esmentat, des que es va estrenar el 'reality' no ha aconseguit convèncer el públic, és més, fins i tot abans que s'emetés el primer programa, ja a les xarxes socials s'estudiava el fet que seria un fracàs. Sense cap dubte, el principal motiu que no tingui èxit és el càsting de concursants que té, ja que els espectadors s'han queixat de forma contundent dels participants.

Sí, perquè consideren que, majoritàriament, són 'famosets' sense cap mena d'interès, assenyalant concretament a figures com Cristini, Albert Álvarez, Rebeca, Samira o Mari Cielo Pajares, per exemple. Malgrat això, també hi ha hagut queixes perquè 'La Casa Fuerte' es va saltar les normes de qualsevol 'reality' perquè va donar informació de l'exterior a Isa Pantoja.

En concret, Jorge Javier Vázquez li va oferir alguns titulars de l'entrevista que el seu germà (Kiko Rivera) havia realitzat carregant contra la seva mare (Isabel Pantoja). I a més d'aquestes raons perquè no triomfi, se sumen les proves infantils a què se sotmeten els concursants o l'escàs interès del 'triangle amorós', referint-nos al format per Tom Brusse, Sandra i Samira.

Els canvis en la mecànica del 'reality'

El fet que les audiències del 'reality' segueixin empitjorant han fet que la productora del mateix prengui mesures, les quals, en concret, ha determinat que una bona opció és introduir canvis perquè resulti més atractiu i perquè els espectadors tinguin més participació. Així, a través de les xarxes socials, ha donat a conèixer les tres modificacions que es produiran des de la gala d'aquest dijous:

  1. Encara que això no va succeir en la primera edició, dos dels integrants d'una parella seran nominats pels seus mateixos companys en una junta extraordinària.
  2. Un cop es tingui el nom d'aquests dos concursants, s'obrirà un 'tele-vot' perquè l'audiència decideixi qui d'ells haurà d'abandonar el programa el pròxim diumenge. D'aquesta manera, una de les parelles es trencarà.
  3. De la mateixa manera, s'ha revelat que un nou famós entrarà a 'La Casa Fuerte'. De moment, es desconeix la seva identitat, però es considera que revolucionarà el concurs.

Reaccions a les modificacions

Res més revelar els canvis que es produiran en la mecànica del concurs, són molts els internautes que han reaccionat, encara que hi ha opinions per a tots els gustos. És més, fins i tot alguns ja proposen el nom de nous concursants que podrien donar molt de joc.

Algunes d'aquestes opinions i comentaris són els següents missatges:

  • «Jo sé que és totalment impossible, però... per intentar-ho no passa res: Traieu a Asraf i poseu a Omar. Quina fantasia seria! Jajaja».
  • «A veure a qui fiqueu... que no siguin mobles que ja n'hi ha molts».
  • «Només Sofía Suescun o Adara podrien enganxar al públic».
  • «Ja no saben què fer per pujar l'audiència. Ja veurem a veure qui és el nou participant que entra».
  • «Mare meva! Expulsat ja i un nou participant. Oh, my God!».
  • «Molt bé, volem gresca».

De moment, sembla que els internautes han reaccionat bé a aquests canvis, però caldrà esperar per veure si donen els resultats esperats.