Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa durant un directe

Telecinco podria prendre una decisió sense precedents contra 'Sálvame'

El motiu podria perjudicar a l'última hora del programa

'Sálvame' presumeix diàriament de ser el programa que més hores està en antena i més ara, que Telecinco emet el programa de dilluns a diumenge; primer, d'una banda, amb la versió diària cada tarda i, després, els dissabtes i els diumenges amb dues edicions del 'Deluxe'. Quelcom que passa des que Telecinco es va veure obligat a cancel·lar el 'Pasapalabra' de Christian Gálvez, després que Antena 3 es fes amb els drets d'emissió i deixessin a Telecinco en blanc.

En primera instància, de fet, es va intentar solucionar amb un nou concurs de Gálvez, però l'invent que no va funcionar. L'espai va acabar desapareixent i 'Sálvame' anava guanyant minuts. D'aquesta manera, 'Sálvame tomate' es va acabar integrant al 'Limón' i el 'Naranja', fent un trio ideal i que ha regalat grans audiències a la cadena de Paolo Vasile durant moltes tardes.

Ara, el nou any podria donar un tomb a la graella i la incorporació d'un nou concurs podria torçar el lideratge i el monopoli del format que presenta Jorge Javier Vázquez. I és que, aquesta mateixa setmana, coneixíem que 'Mediaset' estava preparant la volta del mític concurs 'El precio justo', que estaria capitanejat per Carlos Sobera, un perfil molt relacionat amb els concursos i que ara, podria sumar un nou programa als que ja presenta com ara 'First dates' o els debats de 'Supervivientes'.

Molts mitjans es van atrevir a aventurar que potser el programa s'emetria a Cuatro, pel fet que hi ha molt més buit per als concursos, però avui hem sabut que això no serà així. El compte de Twitter 'Showtime' ha revelat en exclusiva que el programa s'emmarcarà dins de la programació de Telecinco.

Amb aquesta dada sobre la taula, un altre crític de televisió ha avançat que potser el nou programa de Sobera s'emetrà a partir de les vuit del vespre, fent així de pont entre 'Sálvame' i l'informatiu de Piqueras. Una idea que no podem descartar, si el programa realment està pensat per emetre's diàriament.

D'aquesta manera, Telecinco tornaria a confiar en el gènere dels concursos en la seva graella, un format que van deixar de fer i que ho van relegar directament a Cuatro amb programes com 'El concurso del año' i que estan funcionant molt bé en la segona cadena de 'Mediaset'.