Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

La gota que va fer vessar el got aquest dilluns: 'Sálvame' perilla

L'audiència està farta de l'espectacle vergonyós que va tenir lloc al programa

Com a 'espectacle vergonyós' es qualifica al succés al qual van assistir els espectadors de 'Sálvame' quan va tenir lloc una forta topada entre Kiko Matamoros i Anabel Pantoja. De tots és sabut que el col·laborador no suporta a la neboda d'Isabel Pantoja i, quan tots dos coincideixen al plató, la guerra està més que assegurada. Matamoros no entén que Anabel es negui a posicionar-se en la guerra entre la seva tia i Kiko Rivera considerant que la seva aportació al programa és nul·la.

Pluja d'insults entre Kiko Matamoros i Anabel Pantoja

Està clar que el conflicte genera audiència, però dels espectadors depèn establir on està el límit del permès. Veure com dos col·laboradors s'embranquen en una guerra oberta pot crear expectació, però l'intercanvi d'insults per part dels dos participants a vegades frega la vulgaritat i que és políticament incorrecte.

La brutal baralla entre Kiko Matamoros i Anabel Pantoja va fregar precisament aquests límits. El col·laborador està fart de l'actitud «prepotent» de la neboda d'Isabel Pantoja i no dubta a carregar contra ella a la mínima de canvi. La 'influencer' es nega a prendre partit entre la seva família i declina tota pregunta al respecte. «Els micos de Gibraltar, es tapen els ulls per no mirar», va començar dient-li Kiko.

Les seves paraules no van agradar gens a Anabel Pantoja que no va trigar a contestar-li: «Tu em dius mico, jo et dic porc», va dir la col·laboradora donant així el tret de sortida a un gran enfrontament amb Kiko Matamoros. «Amb el de porc no sé si et refereixes al teu oncle, al teu cosí, a algun familiar teu o a mi», va contestar el col·laborador, que li va explicar que això de la mona era una metàfora: «Saps el que és això?», li va preguntar a Anabel.

«En qualsevol cas, qui es produeix com una truja i com una covarda ets tu», va seguir increpant-li Kiko Matamoros, mentre que Anabel el qualificava amb floretes com «pallasso», «brut» o «pocavergonya». «Has de mirar la teva esquena i la motxilla que tens carregada», li deia Anabel, al que Kiko va respondre: «La motxilla del teu pare».

Anabel Pantoja explota

Va ser llavors quan Anabel Pantoja va saltar de la cadira i es va acostar a Matamoros mentre li deia: «Deixa al meu pare tranquil! Ets un poca-solta! L'únic que saps és fer mal. Pallasso, que ets un pallasso», cridava. Fart dels insults de la neboda d'Isabel Pantoja, Kiko Matamoros es va dirigir als caps del programa: «Jo no aguantaré més insults, pocavergonya la teva tia que li ha robat al seu fill, que ha estat a la presó per 'pispar'».

Per rematar la feina, Kiko Matamoros va decidir donar-li el cop de gràcia a Anabel Pantoja on més li fa mal: «Quantes vegades has anat a veure al teu pare a la presó?», aquestes paraules van provocar que la col·laboradora abandonés el plató.

Les xarxes critiquen aquesta mena d'espectacles

'Sálvame' és sinònim de guerra, enfrontaments i polèmica. Així, qui sintonitza a aquesta hora Telecinco té clar el que es trobarà. En aquest sentit, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez no enganya a ningú, ja que 'Sálvame' és el que és. Però no per això, les brutals guerres que s'arriben a viure, l'escarni públic que es fa amb alguns col·laboradors així com l'encreuament d'insults passen desapercebuts per l'audiència.

Després de l'últim enfrontament entre Kiko Matamoros i Anabel Pantoja, els usuaris de les xarxes socials no ha deixat escapar l'ocasió per criticar la permissivitat que des de la direcció de 'Sálvame' existeix cap a aquesta mena d'espectacles i han demanat que actuïn en conseqüència. «No entenc com poden estar emetent un programa d'aquestes característiques!!!! Vergonyós».

Altres seguidors del programa no van dubtar a manifestar el seu malestar davant la polèmica a través de queixes: «Quina poca vergonya. A vostès com a cadena permeteu l'insult diari d'aquesta persona, és indignant, on hi ha el defensor de l'espectador, que es permetin tant insult i sobretot cap a les dones».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.