Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Ultimàtum de Telecinco a Jorge Javier: o ho canvia o perd 'Sálvame'

Paolo Vasile s'ha reunit amb el presentador per exigir-li les modificacions que vol

Jorge Javier Vázquez porta setmanes 'desaparegut' de Telecinco. I això es deu al fet que ha estat gaudint d'unes merescudes vacances d'estiu, com ha mostrat a Instagram. No obstant això, aquest passat dimarts tornava al capdavant de 'Sálvame'. I ho feia posant en pràctica les noves condicions que li ha sol·licitat la cadena.


Segons ha revelat 'Minuto NQN', Paolo Vasile, delegat conseller de Mediaset, ha demanat al presentador diversos canvis importants.


La remodelació del programa

El fet que hagin baixat les seves audiències i que el format sembli estar desgastat ha desembocat en el fet que Telecinco hagi decidit actuar. Pel que sembla, Vasile s'ha reunit amb Jorge Javier Vázquez per demanar-li que introdueixi modificacions a 'Sálvame'.


Segons el mitjà citat, li haurien demanat, en concret, dues coses. D'una banda, que desapareguin les bregues freqüents entre els col·laboradors. I d'altra banda, que els tertulians no es converteixin en les estrelles del programa, sinó que ho siguin les notícies.


Aquests canvis hauran de produir-se des d'ara fins a final d'any. Aquest és el termini que la cadena ha donat a Jorge Javier Vázquez perquè els faci efectius.


És més, pel que sembla, si no ho aconsegueix, la cadena podria decidir canviar-lo de programa i posar en el seu lloc un altre presentador. I, segons es rumoreja, ja tindrien algú pensat per posar al capdavant de 'Sálvame', tot i que  no se sap si es tracta d'una cara nova o si és alguna de les persones que el solen substituir: Carlota Corredera, Paz Padilla, Nuria Marín o Kiko Hernández.


D'aquesta manera, el català tornarà ara de vacances amb un repte important: donar-li una 'volta de rosca' a l'espai al capdavant del qual porta diversos anys, un espai que, a més, podria quedar-se sense un dels seus pilars: Belén Esteban. I és que cal no oblidar que a ella també se li ha presentat un ultimàtum: o parla novament dels Janeiro, cosa que va prometre a la seva filla que no faria, o pot quedar-se sense feina. Ara per ara, encara no ha decidit res. Comença la temporada i amb ella, sembla que canvis interessants.