URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Telecinco desvetlla el dia de l'estrena del nou 'Sálvame' culinari

Jorge Javier Vázquez serà l'amfitrió dels sopars

Foto de tot l'equip que forma part de 'Sálvame'. Març de 2019
El programa substituirà a 'Vine a sopar amb mi' | Telecinco

'Sálvame' porta setmanes avançant l'estrena de 'La última cena', la nova versió nocturna del programa que descobrirà els dots culinaris dels col·laboradors i que seran jutjats per un jurat expert i pels seus propis companys de programa.

Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Marta López, Alonso Caparrós, María Patiño, Mila Ximénez, Chelo García Cortés i Antonio Montero, seran els vuit col·laboradors que es convertiran en rivals a les cuines de 'Sálvame'. A cada lliurament, que s'emetrà els divendres a les 22 hores, podrem veure a dos d'ells jugant-se en un duel la victòria del format, que comptarà amb les valoracions professionals dels xefs Sergi Arola i Begoña Rodrigo.

Els plats començaran a elaborar-se a la tarda a 'Sálvame' i la veritable competició tindrà lloc després de l'informatiu, quan realment comenci a ple dret l'emissió de 'La última cena'. La cadena i la productora tenen pensades quatre entregues que podrien allargar-se amb nous col·laboradors si les dades d'audiència donen suport al nou format de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez serà el cap de sala

El presentador d'aquest nou programa serà Jorge Javier Vázquez, un dels rostres que millor coneix els vuit concursants, ja que comparteix moltes tardes al costat d'ells a 'Sálvame'. Tot i que encara no s'ha desvetllat, tot apunta que Belén Esteban també tindrà un paper decisiu en el format, ja que dies enrere va confessar en la seva secció de cuina que també podrem veure-la en el nou espai de 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari