Telecinco connecta en directe des de Lleida per informar dels brots, però el periodista està a Barcelona

Miquel Valls ha connectat amb el programa 'Ya es mediodía' des del carrer Casanova de la capital catalana

El tancament perimetral de la comarca del Segrià a conseqüència dels nombrosos rebrots que s'estan produint al territori ha aixecat l'interès dels mitjans de comunicació de Catalunya i de la resta d'Espanya, que dediquen moltes notícies al tema, realitzen entrevistes a protagonistes, alhora que ocupen molts minuts de ràdio i televisió amb connexions en directe des de Lleida en totes les televisions.

En directe, des de Lleida?

Aquest dimarts al migdia ha estat el cas del programa 'Ya es mediodía', que presenta Sonsoles Ónega a Telecinco, just abans dels informatius de la cadena de Mediaset. Poc abans d'un quart de tres de la tarda, Ónega ha connectat amb el periodista Miquel Valls, encara que la retolació que ha acompanyat la connexió en directe ha errat una mica.

Tot i que els rètuls del programa afirmaven que Miquel Valls estava en directe des de Lleida, la realitat és que el periodista, en aquell moment, no trepitjava la Terra Ferma, segons ha revelat una usuària de Twitter a través del seu perfil. «Això és carrer de Casanova, 254, BARCELONA, davant de l'Hospital Clínic. Però te'n vas allà, escrius "Directo Lleida" i t'estalvies el desplaçament i tractes de tontos als espectadors», ha escrit.

La usuària, però, no l'ha encertada del tot i ha hagut d'afegir, amb dues imatges del número 154 del mateix carrer Casanova de la capital catalana, que és la ubicació exacta on el periodista Miquel Valls ha connectat en directe amb Sonsoles Ónega. La publicació ha tingut diversos comentaris irònics contra la cadena de Mediaset per tan greu errada.

El coronavirus es desboca a Lleida

Tot i que l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida no està col·lapsat, segons el testimoni d'un metge del centre sanitari, les dades que es coneixen dia rere dia són preocupants. Ara com ara, els brots actius a les comarques de Lleida són 14, doblant-se la seva xifra en una setmana. 

Aquest dimarts, les dades del Departament de Salut han situat en 74 els nous casos positius en les últimes 24 hores a la comarca del Segrià. Segons Salut, 13 dels casos s'han diagnosticat aquest dilluns; 62, diumenge; i 66, dissabte, tot i que aquestes xifres van creixent amb les hores. El pic de casos declarats en els últims dies va ser el passat divendres, amb 134, seguit de dijous, amb 112.


Comentaris

envia el comentari