Belén Esteban en el plató de 'Sálvame'

El principal problema que enfronta ara Belén Esteban: ja pot començar a estalviar

Sembla que la col·laboradora de televisió està deixant de ser imprescindible

Belén Esteban està en hores baixes. O, com a mínim, això és el que sostenen des de 'Cotilleo' després de veure el poc 'caché' que últimament està tenint la col·laboradora de 'Sálvame'. El seu salvavides està sent el seu enfrontament amb Toño Sanchís i la casa que la de Paracuellos del Jarama li 'va prendre' al seu exrepresentant després que la  justícia li donés la raó.

El conflicte amb Toño Sanchís, un suculent èxit

La seva venda li reportarà un  bon pessic, però encara li queden molt diners que recaptar de Sanchís. Uns diners que estaria bé que Belén Esteban estalviï si finalment el seu poc èxit televisiu  li acaba passant factura. Lluny, molt lluny, queden ja els alts nivells d'audiència que l'Esteban donava a la cadena amb cada exclusiva que concedia.

Sembla que els espectadors comencen a cansar-se de les seves històries repetitives i la seva presència en alguns programes afecta les dades d'audiència. «S'estrena amb un fluix 13.1% i 1.226.000 espectadors a Telecinco, sent molt criticat el programa des de les xarxes socials. 'No teniu escrúpols'. Belén Esteban baixa l'audiència» escrivia Toño Sanchís sobre l'estrena de 'Homigas Blancas' on la col·laboradora va estar present.

Possible tornada de l''antiga' Belén Esteban

La veritat és que Belén ja no és la protagonista indiscutible dels programes de Telecinco i a poc a poc es va comparant  amb altres col·laboradors, ja no és l'estrella mimada de Mediaset. Hi ha mitjans que apunten que els directius de la cadena no són aliens a la baixada de l'ex de Jesulín de Ubrique i podrien estar plantejant abaixar-li el sou en relació amb el 'share' que generi.

Potser sigui aquesta la raó per la qual Telecinco va decidir rescatar el passat de Belén Esteban amb l'aparició de Carmen Pardo a 'Viva la vida'. Les seves declaracions sobre la relació del torero amb la seva filla Andrea Janeiro, van provocar la ira de la col·laboradora que no va dubtar a entrar amb un grandíssim enuig en ple directe. A més, la malmesa salut de què va ser el seu sogre, Humberto Janeiro, ha tornat a col·locar a Belén Esteban en el focus de la notícia. L'avi d'Andrea es troba en una posició molt complicada i el seu desenllaç pot portar de nou a l'antiga Belén Esteban .