Telecinco emetrà la final de 'Supervivientes 2018' en dos dies

D'aquesta forma, el canal estrella de Mediaset intentarà plantar cara al seu principal rival, Antena 3

Plató de 'Supervivientes 2018'
Captura del plató de 'Supervivientes 2018' durant una edició del programa | Telecinco

La gran notícia ha estat donada per la presentadora catalana Sandra Barneda: «S'ha decidit que la final de 'Supervivientes' es visqui en dos dies, dimecres i dijous. Viurem una final com es mereix aquesta edició», explicava Barneda, molt emocionada i entre els aplaudiments del públic. 

La cadena de Mediaset es prepara per tancar una de les seves millors temporades, amb una mitjana de 3.202.000 espectadors, i aproximadament un 28.9% de quota de pantalla. En definitiva, Telecinco consolida el seu lideratge, i s'ha convertit en un dels titans del 'prime time'. 

Un format molt exitós

Mediaset no sembla estar disposada a renunciar a aquest lideratge, i és que la decisió d'allargar la final del programa té com a objectiu exprimir el màxim possible l'exitós programa. Comparat amb el fracàs de l'última edició de 'Gran Hermano', l'illa d'Hondures ha aportat suculentes dades d'audiència al canal. . 

Sofía Suescun y Alejandro Albalá en 'Supervivientes'
Los concursantes de 'Supervivientes 2018' | Telecinco

 

En definitiva, la gala final de 'Supervivientes' es dividirà en dos, i no sabrem el guanyador fins el pròxim dijous, també en horari de 'prime time', ja que els dos programes començaran a les 22.00 hores.

Competeix amb 'La catedral del mar'

Amb tot, la decisió arriba poc després que Antena 3 hagi decidit canviar la seva recentment estrenada sèrie 'La catedral del mar', que s'ha convertit en una de les millors apostes de la nit. En concret, Atresmedia ha decidit traslladar-la als dijous, en competència directa amb 'Factor X', que no està aportant les audiències que esperava Telecinco.

El 'talent-show' presentat per Jesús Vázquez continuarà emetent-se els divendres a la nit, si bé Mediaset volia canviar-lo a la nit dels dijous per sumar més espectadors, ja que en la seva primera gala no va aconseguir ni tan sols un 10% de 'share'.


Comentaris

envia el comentari