Telecinco encarrega a Carlota Corredera recuperar un dels seus programes estrella

El format s'estrenarà previsiblement a l'agost

Carlota Corredera
El format s'estrenarà previsiblement a l'agost | Catalunya Diari

Telecinco té molt bona memòria i té sempre molt presents tots aquells formats que han tingut en emissió i que han implicat una gran acceptació per part de l'audiència.

Si ens mirem enrere fins a l'any 2007, trobem el programa 'Hormigas blancas' que va presentar primerament Jorge Javier Vázquez, per deixar després pas a Jordi González, el qual presentaria l'última etapa del programa.

Aquest espai repassava cada setmana la trajectòria i la vida d'un personatge clau del món del cor, entre els quals Isabel Preysler, Lolita Flores o Norma Duval, entre altres.

En l'actualitat, Telecinco té les nits dels diumenges ocupades amb les gales de 'La casa fuerte', però la cadena necessita un format que empleni el buit que deixarà el 'reality' a finals de juliol. Entre totes les opcions que s'estudiaven, la cadena s'ha decantat per la tornada d''Hormigas blancas', confiant en Carlota Corredera per presentar-lo, un dels personatges de més confiança de 'La fàbrica de la tele', la productora original del format, que està ara també darrere de la tornada del programa.

El programa està pensat perquè tingui un total de cinc o sis emissions, cobrint les nits dels diumenges durant les setmanes d'estiu. Després, aquest espai tornarà a estar ocupat pel 'reality' que s'estreni a la tardor i veurem si Carlota Corredera aconsegueix unes dades d'audiència suficients perquè Telecinco es plantegi assignar al programa una nit regularment durant la temporada.

Carlota Corredera coneix molt bé el programa

Tot i que Jorge Javier Vázquez i Jordi González van ser els presentadors originals del format, ara se'n farà càrrec la mateixa Carlota Corredera. La presentadora de 'Sálvame' coneix molt bé el format, ja que en aquell temps era la directora del programa i això la converteix en la millor candidata per capitanejar la tornada d'aquest format que tan bé coneix.

Està previst que el programa s'estreni abans del mes d'agost i faltarà saber els col·laboradors que acompanyaran Corredera durant les sis emissions ja confirmades del nou programa dedicat a la vida dels nostres famosos.


Comentaris

envia el comentari