Ylenia Padilla mirant a càmera somrient i amb un vestit blanc al plató de GH VIP

Telecinco s'enfonsa: els cinc famosos que han declarat la guerra a la cadena

Alba Carrillo, Ylenia Padilla o Antonio Canales han carregat contra el contingut de nombrosos programes de Mediaset

La llista de famosos que han declarat guerra contra Telecinco no deixa de créixer, sent Alba Carrillo l'última a sumar-s'hi.

La model explotava a les seves xarxes socials després d'escapar del plató de Secret Story, reality en el qual la seva mare està concursant.

La model era incapaç de controlar-se davant dels atacs que rebia de la resta de col·laboradors.

«Hem tingut un petit canvi de guió», explicava Carlos Sobera. «L'Alba s'ha enfadat molt, ja la van veure abans de publicitat, però molt, molt, molt, i ha marxat directament de plató».

«Sincerament, no sé si tornarà o no, estava molt enfadada», emfatitzava el presentador.

Poc després, l'ex de Feliciano López explicava en un vídeo i amb tot luxe de detalls del que havia passat.

«Després diuen que si perdem audiència, clar que la perdem, perquè la gent no volem seguir veient violència», ha carregat contra la cadena completament irritada.

«S'ha acabat el joc», tancava molesta. A més, posava de manifest que Secret Story s'havia convertit en una mena de GH Vip. I just per això anaven a guanyar els de sempre.

«Deixen a Adara i a la seva gent que pugin per sobre de tothom», ha lamentat. «Avui estava molt il·lusionada, però el que no es pot consentir és que t'insultin i et parlin pel baix en els vídeos...».

«Jo no sé en els vostres treballs, però jo no deixaré que em maltractin. Per a mi ha acabat el joc, ja han aconseguit el que volen i l'organització no els para», els ha retret als alts directius.

Ylenia Padilla explota contra 'Mierdaset': «Jo no miro aquestes escombraries»

Fa tot just unes setmanes era Ylenia Padilla qui carregava contra Telecinco i el seu contingut. La de Gandia Shore assegurava que havia tret el canal de la seva televisió.

«He tret el canal de la meva tele, el veia perquè treballava aquí, però no perdo el meu temps a veure aquestes escombraries. M'han trucat a l'agost per pujar l'audiència, però els he bloquejat», assegurava.

«No hi ha zeros en aquesta cadena perquè jo torni», advertia. I fins i tot atacava a la seva gran amiga Belén Esteban.

«Ahir va sortir en el directe perquè algú li va dir», sostenia. «Simplement per coaccionar-me el que anés a dir, perquè ni m'ha trucat ni m'ha escrit», li retreia.

«Fa mil anys que no parlem, que agafin el telèfon i truquin», insistia en el seu arravatament. No obstant això, poc després reconeixia haver-se passat de la ratlla.

«Analitzo i m'adono que és un error aquesta actitud tan venjativa que, a la fi, em fa mal a mi».

I la cosa no quedava aquí, ja que Padilla també exposava les males arts que es donen en realities com GH Vip. Tot per guanyar audiència.

«Van tallar les càmeres per a vendre a tots els seus programes, en tots els digitals i en tots els costats que Antonio i jo ens havíem ficat al llit, ho repeteixo. I la poca vergonya de trucar al meu pare, sabent ells que era mentida».

Una cosa que ella titllava de mania persecutòria, amb la clara intenció de denigrar-la com a dona.

Antonio Canales destrossa Sálvame: 'Aneu en orris'

L'acomiadament en directe d'Antonio Canales és un dels episodis més vergonyosos que mai s'han viscut a la història de Sálvame.

El programa decidia prescindir d'ell «per no aportar grans exclusives i mantenir-se generalment en segon pla». Tot i això, la forma en la qual el van humiliar públicament és imperdonable.

«Que graciós, com si fóssim uns col·legials, oi? Tampoc estem en hores molt altes d'audiències, no?». Atacava Carlota Corredera, començant una forta discussió.

«M'hauria agradat que estiguéssim en hores més altes d'audiència i poder tirar-me en aquest moment. Haguéssiu estat una 'miajita' més herois», deia Canales en to irònic.

I és que el que no es tallava a l'hora de deixar per terra el format, al·legant que «havia après a fer tot el que no cal fer».

«No cal parlar a la babalà», remarcava. «Fer un programa avorrit com esteu fent últimament, cal reinventar-se i saber escoltar a l'audiència», els aconsellava.

Ángel Garó li retreia a la productora que hagués incomplert el contracte estipulat

Ángel Garó era un altre rostre mediàtic que acabava molt cremat amb l'actuació de Mediaset i La Fábrica de la Tele.

Sobretot, després que els acusés d'haver incomplert el contracte. I és que l'actor no va voler ser partícip del teatre i muntatge que s'havia organitzat a La Última Cena. 

«Jo el que no vull és seguir la política d'aquesta cadena on sempre es busquen espectacles gratuïts i de mal gust», assegurava.

Així, Garó deixava molt clar que no havia vingut a fer el ridícul, sinó a participar en un programa seriós i passar una bona estona.

«Jo aquí no he vingut a fer aquest tipus de coses i tinc la meva opinió. ¿Aquesta cadena no és tan d'esquerres? Jo he vingut a sopar en condicions i no a portar aquests disgustos. Si això dóna audiència...».

A més, no trigava a abandonar el programa furiós. «Jo estic obligat perquè em paguen, si no, no estaria. A més, et diré una cosa, han incomplert el contracte...», revelava públicament.

«M'han estafat amb el contracte. Ja no hi ha més programa després d'aquest, que estava 'signadet'...», tancava.

Adara Molinero desmunta a Mtmad i les seves fosques estratègies per guanyar audiència

Adara Molinero acabava esclatant després que parlessin d'ella en nombrosos vídeos de la plataforma de Mtmad.

«Porto sense sortir a la televisió un any i escaig. No entenc per què hi ha persones que segueixen parlant de mi al canal aquest de merda de Mtmad, que és una autèntica porqueria. Per això ho vaig deixar, ho dic clar ara mateix», afirmava.

A més, revelava un dels seus majors secrets, i és que els directors són els que proposen els temes sobre els quals els influencers han de parlar al seu canal. Una forma de generar polèmica i així aconseguir més audiència.