La 'festassa' d'alguns col·laboradors de Telecinco que podria provocar acomiadaments

'Mediaset' pot prendre mesures contra diverses cares conegudes

Diverses persones brindant amb begudes variades
Diversos famosos de Telecinco han gaudit d'una gran festa| Pexels

Telecinco no deixa de ser notícia aquests dies. Primer, per l'èxit dels especials de Cantora i segon, perquè ha revelat que Sandra Barneda i Christian Gálvez seran qui presentaran les Campanades d'aquest any. Doncs bé, avui aquesta cadena és protagonista de l'actualitat per un altre motiu.

Per què? Perquè diversos rostres molt coneguts d'aquesta han estat gaudint d'una veritable festassa. I això pot fer que 'Mediaset' decideixi prendre mesures si considera que no s'han comportat responsablement pel coronavirus.

La festa

La revista 'Semana' és la que ha revelat que aquest cap de setmana, concretament el dissabte, diversos rostres de Telecinco s'ho van passar d'allò més bé. En concret, no van dubtar a traslladar-se fins a un conegut restaurant de Madrid. Un local on, a més de la gastronomia japonesa-mediterrània, van gaudir posteriorment d'un xou que és dut a terme pels empleats del local.

I tot això, sembla que amenitzat per la música que sonava en aquest establiment. Aquest, segons l'esmentada publicació, està de moda perquè es va a ell a «viure una nit salvatge». Brindis, balls, somriures i desimboltura van ser els que van regnar en aquesta nit en la qual van compartir taula i estovalles alguns d'aquests famosos de la cadena.

Qui van acudir a la festa?

Diego Matamoros, el fill de Kiko Matamoros, va ser un dels convidats al sopar que s'ho va passar més bé, perquè així es va poder veure durant els vídeos que ell i altres companys de nit van compartir a les 'stories' dels seus comptes d'Instagram.

Un jove que no forma part de la plantilla de Telecinco, però que sí que és molt habitual d'ella, ja que ha participat en 'realities' com a 'Supervivientes' i en programes com a 'Sálvame'. Els empleats de l'esmentat mitjà que sí que van estar presents van ser Suso, Makoke i Marta López. Ells són col·laboradors d'espais com ara 'Viva la vida', en els dos primers casos, i de 'Ya es mediodía' en el segon.

Posat de Makoke en un acte promocional de Callao
Makoke va ser una de les famoses que va acudir a la festa | GTRES

Els hi pot costar l'acomiadament?

A la revista 'Semana' s'explica que aquests famosos es van veure en xarxes socials ballant junts, sense mascareta i sense guardar la distància de seguretat. I això pot fer que 'Mediaset' prengui mesures, tenint en compte la pandèmia en què estem immersos. Si considera que aquests han actuat de manera irresponsable podrien decidir acomiadar-los perquè ja no només s'han posat en perill ells sinó que també ho fan amb tot l'equip dels programes en què treballen.

Només cal recordar que la mateixa Marta López ja va ser acomiadada per un motiu similar. De fet, va ser el passat mes d'agost quan la cadena, mitjançant un comunicat, la va fer fora. Un comunicat en el qual es deia el següent: «Prescindim de la col·laboració de Marta López per la seva conducta irresponsable en l'àmbit privat, pel que fa a la presa de mesures preventives anti COVID 19». Per tant, caldrà esperar per veure si 'Mediaset' decideix prendre mesures o no al respecte.

La curiositat de la festa

A més del fet de la presència i l'actitud dels esmentats famosos, aquesta celebració ha cridat l'atenció per una altra cosa, en concret, perquè al voltant de la mateixa taula van seure dues persones que feia anys que no es parlaven. Ens estem referint a Diego Matamoros i a Makoke, l'exdona del seu pare.

Durant molt de temps, ells s'han intercanviat retrets a la televisió i fins i tot han arribat a veure's les cares als tribunals. No obstant això, d'acord amb aquesta vetllada, sembla que han llimat asprors. Això o que, almenys, estan intentant mantenir la cordialitat.


Comentaris

envia el comentari