El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Telecinco fitxa Kiko Rivera i fa un lleig a Isabel Pantoja (el revés pot ser definitiu)

El programa especial es podrà veure aquest mateix divendres al 'prime time' de la cadena principal de 'Mediaset'

Si avui coneixíem la nota de premsa que publicava Isabel Pantoja en una revista i que venia a defensar-se dels atacs públics de Kiko Rivera, sembla que el seu fill no té la intenció de frenar i persistirà en la seva intenció d'enfonsar públicament a la seva mare per treure-li els colors a la manca d'afecte i el presumpte afany pels diners i el poder que té la gran 'tonadillera' d'aquest país. 'Sálvame'  ha iniciat el programa d'avui avisant que en l'última hora del programa anunciarien una notícia 'bomba' i que, segurament, es convertiria en l'exclusiva de l'any i del segle.

Les expectatives eren molt altes i en aquesta ocasió, el programa ha correspost a la seva audiència. David Valdeperas, un dels directors del format, ha baixat a plató per seure amb Jorge Javier Vázquez i explicar-li la notícia que s'ha estat reservant l'equip d'investigació de 'Sálvame'. Aquesta notícia no era una altra que aquest mateix divendres, Kiko Rivera participarà en l'especial del 'prime time 'de Telecinco, 'Cantora, la herencia envenenada', en  què es desenvoluparan tots els detalls de l'herència, fortunes i propietats que va deixar Francisco Rivera, més conegut com a Paquirri, i que ara, després de molts anys, torna a ser d'interès popular per la ruptura familiar que estan patint dins el clan Pantoja.

El paper de Kiko Rivera serà fonamental per entendre aquestes dades i, a més, aportar unes reaccions en directe que acabaran d'enfonsar la reputació d'Isabel Pantoja, que ara sí que està més a prop que mai de perdre-ho tot. Segons Valdeperas, que està sent alhora el director d'aquest format especial, ha explicat que la presència de Kiko està més que justificada, ja que si aquest va explicar que les seves intencions eren informar-se bé del que li tocava de l'herència del seu pare, ara podrà prendre notes en directe i saber per boca de professionals i de testimonis tot el que li deu la seva mare.

El clan Pantoja fa aigües i no hi ha punt de retorn

Avui casualment es trobava en plató l'exrepresentant del cantant, admetent que havia rebut una trucada de Kiko demanant-li que aixequés el peu de l'accelerador i no fos tan dur amb la seva mare. La lectura que ha fet aquest ha sigut que potser Kiko estava intentant fer les paus amb la seva mare, una cosa que ara s'està demostrant que no, i que la relació seguirà anant a pitjor amb aquest nou cop que està preparant Rivera juntament amb Telecinco.

El programa estarà presentat per Jorge Javier Vázquez, una opció que no estava clara fins a l'últim moment, ja que es creia que ara que està presentant també 'La Casa Fuerte' potser preferia descansar i no fer front a aquest especial, deixant pas a Carlota Corredera o potser a María Patiño. També estarà present en aquest especial Canales Rivera, cosí de Kiko i el que també manté una guerra oberta amb Isabel Pantoja, derivada d'aquesta maleïda herència i que encara avui dia no s'ha resolt.

Veurem com respon a aquest especial Isabel Pantoja, qui ja ha advertit avui en una nota de premsa que emprendrà accions legals contra tots aquells periodistes i mitjans de comunicació que decideixin parlar d'ella amb temes sense contrastar i que formen part de la seva estricta vida privada.