Primer pla de Carmen Borrego amb mascareta

Telecinco en flames: Carmen Borrego aconsegueix el major privilegi de 'Sálvame'

Els seus companys de programa s'han indignat

Carmen Borrego fa un mes i escaig que treballa a 'Sálvame', i sembla que els directius del programa estan més que satisfets amb la seva feina.

De fet, durant aquest temps ha ofert diverses exclusives que han afavorit molt el programa. Tant és així, que els alts càrrecs han volgut premiar-la.

Un privilegi que ha fet enrabiar els seus companys de programa, sobretot Lydia Lozano, María Patiño i Marta López.

I és que la filla de María Teresa Campos ha aconseguit tenir foto al passadís de la fama de Mediaset. Un premi molt destacat i que altres col·laboradores, com ara Lydia, encara no han aconseguit malgrat el temps que fa que treballen a la cadena.

Primer pla del personatge
Carmen Borrego ha obtingut el privilegi més gran de 'Sálvame' | Mediaset

Així, amb cert to irònic, Lozano ha insinuat que «Carmen s'ho mereix perquè fa molt de temps que és davant i darrere de les càmeres».

«Jo conec gent que fa més temps que és darrere de càmeres i no té foto», ha apuntat Kiko Matamoros.

I aquesta no ha estat la sorpresa més gran que Borrego s'ha endut, sinó que també ha obtingut el privilegi més cobejat per les col·laboradores de 'Sálvame'.

Tal com Jorge Javier Vázquez ha anunciat a so de bombo i platerets, Carmen tindrà el seu propi personal de maquillatge i perruqueria. Cosa que garanteix que a partir d'ara apareixerà estupenda a pantalla.

Les col·laboradores de 'Sálvame' exploten contra Carmen Borrego

Això ha enfurismat Lydia Lozano, María Patiño i Marta López, que fa temps que es queixen que no tenen accés a aquests 'luxes'.

I és que sembla que només els presentadors tenen dret a tenir el seu propi estilista, mentre que els altres s'han de buscar la vida fora de les instal·lacions de Telecinco.

Així doncs, María Patiño ha dit: «Com que als directors del programa no els importa el meu aspecte físic, a partir d'ara no em tornaré a arreglar».

María Patiño amb la mirada perduda
María Patiño ha dit que farà vaga estilística | GTRES

Tota una declaració d'intencions en senyal de protesta a què s'han sumat les altres companyes. «Demà venim amb pijama o xandall», han advertit.

«És un dard enverinat, perquè és la que pitjor es maquilla», ha apuntat Marta López. I les xarxes socials no han trigat a fer foc.

«Carmen Borrego, la reina de Mediaset, després d'Ana Rosa Quintana. I el pitjor d'aquestes envejoses és que tot el que diuen, ho diuen de debò. Quina colla de rebentades», es pot llegir a Twitter.

Les xarxes s'han acarnissat sobretot amb López després d'aquest atac a la seva companya. «Ves amb compte, Marta Flores, que l'enveja t'està fent segregar més verí de l'habitual. Si t'empasses saliva, t'intoxiques», han opinat.

Marta López a Madrid l'abril del 2020
Marta López ha jutjat amb duresa Carmen Borrego | GTRES

No obstant això, també hi ha qui recolza i entén aquest exalçament de la figura de Carmen, a qui 'Sálvame' agraeix la pujada d'audiència. Pel que sembla, des que la filla de María Teresa ha tornat al programa, les xifres han millorat.

L'espai de les tardes de Telecinco últimament estava passant una època molt dolenta per haver defensat fèrriament Rocío Carrasco, però l'arribada de Borrego els ha ajudat a remuntar. Això, però, sembla que no els fa gaire gràcia a la resta de col·laboradors.

«Doncs per molt que els foti, ara mateix és la que millor entén què és entretenir. Carmen Borrego, reina, m'alegro que et vagin bé les coses. Terelu, acosta't a la teva germana i no perdis el temps en tonteries», ha tuitejat una usuària.

Mentrestant, a plató, Kiko Matamoros ha aprofitat per a tirar més llenya al foc. «Em comenten que els usuaris exigeixen que Carmen Borrego faci les campanades», ha dit fent broma amb la reacció de les seves companyes.

Però això no és l'únic que ha de témer Carmen, perquè ja ha comentat que aquest cap de setmana, la seva germana, Terelu i la seva neboda, Alejandra, li donaran guerra.