'Telecinco', cap per avall: «La meva germana era en realitat la meva mare»

Un conegut concursant de realities ha revelat la seva traumàtica infància

Iván González
Iván revela com va ser la seva infància sense els seus pares | Telecinco

El pas d'Iván González per 'La casa fuerte' ha remogut el passat de l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', un passat que no va ser gens fàcil i que ell mateix va explicar quan va sortir de 'Supervivientes'. Va ser arran d'un enfrontament amb Maite Galdeano a 'La casa fuerte' el que va portar vells fantasmes a Iván González.

Tot va passar durant una de les moltes baralles que el nuvi d'Oriana Marzoli va tenir en el reality amb la mare de Sofia Suescun. Després que Iván li aconsellés «tractament psicològic» a Maite Galdeano, aquesta va contraatacar amb un cop d'allò més baix: «Prefereixo ser una mare boja en tractament que no pas una que t'abandona» li va dir la pamplonesa en clara al·lusió a la infància d'Iván González.

«Aquesta dona no està capacitada per estar en un concurs perquè no sap parlar sense insultar i sense fer mal. Com una persona pot dir-li a una altra que la seva mare el va abandonar?» contestar l'extronista. Les paraules de Maite Galdeano no van ser fetes a l'atzar, ja que sabia on atacar Iván després que ell mateix expliqués el 2017 com havia estat la seva infància.

La mare, amb 16 anys, va fer el rol de germana gran

Ara, setmanes després que 'La casa fuerte' hagi arribat al final, Iván González ha concedit una entrevista per a la revista 'Lecturas' on rememora el seu passat i com el van afectar les paraules de Galdeano. «Mai em va abandonar. És un tema que em fa molt mal, la meva infància no ha estat fàcil» comença explicant Iván.

Quan Iván va néixer, els seus pares eren molt joves pel que la seva àvia va haver d'encarregar de criar-lo. «La meva mare em va tenir amb 16 anys, fins que jo vaig complir els 14 pensava que ella era la meva germana. Vaig descobrir que la que creia que era la meva germana era la meva mare, i que la que creia que era la meva mare eren en realitat, la meva àvia». Un descobriment que va suposar un dur cop per a l'extronista. «Em va deixar molt tocat» confessa.

L'ara nuvi d'Oriana, explica que es va assabentar de tot quan es va treure el DNI i va descobrir el veritable nom del seu pare, Antonio, i no Juan, que era el seu avi. Va ser llavors quan va decidir sortir de dubtes i preguntar-li a la seva àvia la veritat. «Aquell dia va ser el que pitjor ho vaig passar en la meva vida».

La seva relació amb els seus pares

Actualment, Iván González, ja ha refet la seva vida i comenta que el tipus de relació que manté amb la seva mare és «de germans» i que «mai l'he anomenat 'mare'. Per a mi, és la meva germana». La mare d'Iván no porta del tot bé que no li digui 'mare': «Li fa molt de mal», però és el que Iván ha viscut de petit.

Respecte al seu pare, el qual va marxar a Canàries només néixer Ivan, assegura que només l'ha vist dues vegades i que no té contacte amb ell. Encara que sempre pensi en ell, l'exconcursant de 'Supervivientes' no té intenció de parlar amb ell perquè «faria molt de mal als meus avis».

Iván té clar que els seus avis són el més important en la seva vida i no li dóna la culpa al seu pare de la seva marxa. «La meva àvia paterna se'l va endur perquè era menor que la meva mare, tenia 15 anys. El van treure d'aquí». No obstant això segueix sense comprendre per què no el va buscar quan va complir la majoria d'edat. «Em sento abandonat de pare» revela en l'entrevista.

La dura infància d'Iván González

La seva situació no va ser gens fàcil per a Iván, el qual va haver de viure a l'escola situacions com la que li va tocar experimentar a 'La casa fuerte' de mans de Maite Galdeano. Iván confessa que es ficaven amb ell per no tenir pares i això va acabar passant-li factura. «Em vaig convertir en una persona agressiva».

Per poder suportar la seva infància, el nuvi d'Oriana Marzoli confessa que va haver de demanar ajudapsicològica que l'ajudés a entendre la seva situació i poder viure amb ella.


Comentaris

envia el comentari