Jorge Javier Vázquez en el plató de 'GH VIP'

Telecinco ens treu de dubtes i revela si aquest any hi haurà 'GH VIP'

Després del boicot derivat del cas de Carlota Prado, la continuïtat del programa estrella de la cadena es va quedar en l'aire

Telecinco ja ha anunciat la programació per aquesta tardor. La cadena ha revelat les noves bases per al prime time i ens ha tret de dubtes sobre si hi haurà nova edició de 'GH Vip'. Durant l'emissió de la setena gala de 'La casa fuerte', la cadena va aprofitar l'estirada d'audiència per fer un avançament de la programació que arribarà aviat a Telecinco.

Aquesta tardor no hi haurà 'GH Vip' a Telecinco

Per a sorpresa dels espectadors, en l'anunci no hi va haver rastre ni de 'GH Vip' ni de cap altra versió del reality de Zeppelin TV. Després del boicot derivat pel cas de Carlota Prado, sembla que la cadena no està disposada a seguir arriscant amb el seu format estrella. La fugida d'anunciants ha provocat que la cadena opti per esperar que el cas es resolgui als jutjats i apostar de moment per una graella televisiva renovada. D'aquesta manera, Jorge Javier es prendrà un descans després d'una temporada de dur treball al capdavant de 'Supervivientes', 'Sábado Deluxe', 'La casa fuerte' i 'Sálvame Diario'.

'L'illa de les temptacions' i 'Idol Kids', les noves bases de Telecinco

En el seu lloc, Telecinco ha apostat per dues dones per liderar els dos grans projectes de la temporada. Pròximament arribarà la segona edició de 'La isla de las tentaciones' amb Sandra Barneda al capdavant i 'Idol Kids' amb Isabel Pantoja al capdavant del jurat. El nou concurs de talents de Telecinco serà presentat pel ja icònic Jesús Vázquez i també comptarà amb Edurne  i Carlos Jean com a jutges. L'oferta de tardor de Telecinco es completarà amb noves entregues de 'Mi casa es la tuya' amb Bertín Osborne  i 'Volverte a ver' amb Carlos Sobera. Entre els convidats d'aquesta temporada podrem veure a Concha Velasco,   Lydia Lozano, Vicky Martín Berrocal  i Jesús Vázquez.