Primer pla de Gloria Camila amb fons negre i jaqueta vermella

Gloria Camila es juga no tornar a Telecinco: L'acusen de fer publicitat deslleial

La col·laboradora ha fet una cosa que Telecinco té absolutament prohibit a tots els seus treballadors

Telecinco no dona per a més disgustos en aquest any. A la gala de 'Supervivientes' d'aquesta nit, els espectadors han sigut testimonis d'un moment molt compromès. De fet, no sabem encara les conseqüències que tindrà.

Entre el planter de col·laboradors del debat que presenta el català Jordi González, es trobava Gloria Camila Ortega. Filla de Rocío Jurado i ex concursant del programa de supervivència. Aquesta des que va sortir del programa exerceix com a comentarista.

Una feina que alterna ara amb la seva faceta com a actriu de telenovel·la. Una cosa que ja molta gent coneixia, però que ahir ho ha acabat de saber tot el país. El presentador del programa li ha demanat a la jove que opinés sobre el drama de la família Pantoja.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un tema al qual ella ha respost que no es volia ficar perquè ja en tenia prou amb la seva. Davant d'això, González li ha dit a Gloria que quina era la seva si ara estava en el seu millor moment triomfat com a actriu.

Fent una clara referència a la feina que fa en la sèrie de les tardes de Televisió Espanyola. No obstant això, el presentador no ha volgut dir on se la pot veure ni tampoc ha donat més detalls. A causa que la ficció s'emet en una altra cadena i que per tant competeix directament amb 'Sálvame'.

Això no ha frenat a Gloria Camila, qui sí que ha volgut anar més enllà. La jove ha dit fins a dues vegades que la seva sèrie, 'Dos vidas', s'emet cada tarda a partir de dos quarts de cinc a la televisió pública. Una cosa que el presentador ha intentat dissimular sense gaire èxit.

Aquesta publicitat no està permesa per Telecinco. I és que té absolutament prohibit a tots els seus col·laboradors i presentadors fer publicitat de productes aliens a l'empresa. El mateix succeeix amb formats que s'emeten en altres plataformes o cadenes.

Sembla, però, que a Gloria Camila no li importen les conseqüències que això pot tenir en el seu futur professional. O almenys dins dels dominis de Paolo Vasile.

La col·laboradora s'ha saltat la norma de no promocionar formats d'altres cadenes. Per això, és possible que acabi perdent el seu treball en els debats dels 'realities' de Telecinco. Desconeixem si ho ha fet expressament o si es tracta d'una arrencada involuntària que l'ha portat a saltar-se una de les clàusules del seu contracte.

Agrada i disgusta a parts iguals

Gloria interpreta el paper de Cloe, un dels personatges principals de la ficció de Televisió Espanyola. Una sèrie que s'emet des de gener d'aquest mateix any. Després de l'anunci encobert que ha fet la jove, alguns usuaris han anat a buscar alguna de les escenes per veure com se li dona la interpretació.

I la veritat és que hi ha comentaris de tota mena. Així, un dels usuaris opina que no ho fa tan malament. Però reconeix que en algunes ocasions se la veu una mica sobreactuada i amb gestos forçats.

Referent al seu fitxatge, el director de càsting de la sèrie de la televisió pública va afirmar que no la coneixia quan la va fitxar. De fet, va ser quan va anar avançant fases del càsting quan va assabentar-se que era la filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano.

La sèrie va iniciar les seves emissions amb més d'un milió d'espectadors, però a poc a poc el consum ha anat disminuint. Ara el serial frega el mig milió d'espectadors i amb moltes dificultats per poder apropar-se a les audiències que van aconseguir els primers dies.

La sèrie es troba en la seva primera temporada. No obstant això, tot sembla que podria haver-hi una segona temporada, i també amb la presència de Gloria Camila Ortega.