Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Telecinco tremola: Enfrontament entre Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana

Els presentadors mantenen postures oposades per un tema candent

Dos dels rostres més coneguts i importants de Telecinco són Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana, qui, des de fa anys, tenen una gran amistat. No obstant això, ara es troben enfrontats clarament i això manté en suspens a la cadena, per veure fins on poden arribar les seves postures contràries.

En concret, han deixat palès les seves opinions respecte al tema candent de l'actualitat de la premsa rosa, és a dir, al distanciament entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera, després que el seu fill descobrís que la seva mare li havia mentit. Avui, aquests dos presentadors estan en 'bàndols contraris', i és que un dona suport al DJ i l'altre a la 'tonadillera'. I ho fan de forma pública i vehement.

Jorge Javier Vázquez a favor de Kiko Rivera

Divendres passat, Telecinco va emetre l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', presentat per Vázquez, que va ser testimoni d'excepció de les declaracions del fill petit de Paquirri. Unes declaracions en les quals va deixar en dubte a l'artista com a mare.

No obstant això, hi va haver dos moments molt impactants; el primer va ser quan va revelar els tripijocs econòmics d'ella amb Cantora; i el segon quan va descobrir que la cantant tenia ocults a la finca els objectes personals del torero. Uns objectes que fa anys va denunciar que li havien robat.

Jorge Javier va assistir atònit a les paraules de Kiko Rivera i també va poder sentir el seu dolor. Per aquest motiu, s'ha posicionat a la banda d'aquest i ho ha manifestat de forma pública tant a 'Sálvame' com al blog de la revista 'Lecturas' on escriu.

Així, ha deixat clar que «no crec que Kiko hagi parlat per un rampell. Es nota d'una hora lluny que el seu discurs el té forjant en el seu cap des de fa anys». I a això ha afegit: «Kiko Rivera detesta amb tota la seva ànima a Isabel Pantoja, al personatge. Ell el que vol és a la seva mare».

De la mateixa manera, no ha dubtat a carregar contra la 'tonadillera', expressant que «No hi ha període de la teva vida exempt de polèmica, d'acusacions que, gairebé totes elles, tenen a veure amb una desmesurada ambició i un amor gairebé obsessiu pels diners».

Ana Rosa Quintana dona suport a Isabel Pantoja

La presentadora Ana Rosa, però, s'ha posicionat a favor d'Isabel Pantoja en tot aquest conflicte. Així ho ha deixat palès des del seu programa matinal a Telecinco. I el primer que ha fet ha sigut desprestigiar Kiko d'una manera absurda per l'estilisme que va lluir en l'especial de Cantora: «Va ser terrible, però amb una xapa de 'Coca Cola' a l'orella, ho dic de veritat i no és una frivolitat, perd credibilitat».

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana està a favor de la 'tonadillera' | Telecinco

De la mateixa manera, Quintana ha manifestat que no està d'acord amb la manera en què el DJ ha revelat totes aquestes informacions: «Em sembla impresentable que aquestes coses es facin en públic perquè és la seva mare, i si té alguna cosa a dir-li, ho haurà de fer directament a ella».

Telecinco, dividit

Jorge Javier i Ana Rosa són dos dels rostres que més han deixat clara la seva postura en la guerra Rivera-Pantoja. No obstant això, són molts els col·laboradors de la cadena que també s'han posicionat a favor d'una part o una altra.

Així, per exemple, María Patiño, presentadora de 'Socialité', dona suport al fill de Paquirri, dient: «Quan aquesta senyora se'n vagi, Kiko Rivera o hereta deutes o no hereta res».

D'altra banda, Joaquín Prat, copresentador de 'El programa d'AR, opina igual que 'la seva cap', per això, ha carregat durament contra el jove, dient: «escorxa a Isabel Pantoja a la televisió per diners».

És clar que aquest conflicte televisat no deixa indiferent a ningú, ni tampoc als rostres de Telecinco, que ja s'han posicionat. Caldrà veure si mantenen aquestes postures o no després de la segona part de l'especial sobre Cantora que s'emetrà demà divendres.