El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco indigna l'audiència de 'LQSA' amb l'horari de la nova temporada

La ficció estrenarà la dotzena temporada el pròxim dimecres 11 de novembre

Tot i que feia diverses setmanes que s'ha anunciat la primera part de la nova temporada de 'La que se avecina', no ha sigut fins ara que han revelat quan podrem gaudir de la ficció a la 'petita pantalla'. Després del gran èxit que va tenir l'estrena del nou programa d'Antena 3, 'Mask Singer: adivina quién canta', Telecinco s'ha vist obligada a prendre mesures al respecte i per això han triat els dimecres per a l'emissió de la comèdia de Montepinar.

No obstant això, per fer competència al seu rival, la ficció ha de ser emesa a partir de les 22:40 hores, un horari que ha suposat el gran enuig dels espectadors, tal com va passar amb 'Masterchef Celebrity', ja que llavors la sèrie finalitzarà durant la matinada de dijous, un dia de cada dia. 'La que se avecina' s'emetrà a partir del pròxim dimecres, 11 de novembre, tal com va anunciar Jorge Javier Vázquez durant 'La Casa Fuerte'. «S'estrena el dimecres 11 de novembre a les 22:45 hores de la nit», va dir.

Nova etapa

D'aquesta manera, aquest dimecres tindrà lloc l'inici de la primera part de la fi de la comèdia, que comptarà amb una continuació en un altre edifici quan els veïns de l'actual hagin de deixar Montepinar enrere a causa d'una inesperada expropiació. Després del final del rodatge de la dotzena temporada de 'La que se avecina', els escenaris on transcorrien les històries van ser enderrocats.

Una nova etapa en què comptaran amb tots els actors que estiguin disposats a traslladar-se d'edifici i en la qual no podrà faltar José Luis Gil, perquè fa que treballa amb Alberto i Laura Cabllero des d''Aquí no hay quien viva', és a dir, més de 15 anys. «L'admirem a tots els nivells, hem viscut de tot amb ell, l'altre dia em vaig adonar que tenia la meva edat quan vam començar a treballar junts. Jo el veia com un senyor perquè jo tenia 29 anys», va explicar el creador de la sèrie a 'Nius'.

Trames molt esbojarrades i un notable abandonament

El repartiment de la ficció es manté pràcticament igual en aquesta temporada número 12, ja que tan sols hi ha l'abandonament de l'actor que dona vida a Javi Maroto, Antonio Pagudo. D'aquesta manera, en la nova entrega de 'La que se avecina', que molts ja han pogut gaudir a través de l'estrena en exclusiu fa uns mesos a 'Amazon Prime Video', Lola (Macarena Gómez) haurà d'aprendre a viure sola quan la seva parella la deixa a través d'un missatge. Per la seva banda, Amador (Pablo Chiapella) es mudarà amb Fina (Petra Martínez) quan sigui expulsat del baix per la seva exdona, Maite (Eva Isanta), i Menchu (Loles León) aconseguirà sortir de la presó.

A més, Rosana, el personatge interpretat per Kira Miró, s'anirà incorporant a l'elenc regular i la ficció comptarà amb diversos 'cameos' de cares conegudes, com Gloria Ramos, Silvia Casanova, Miguel de Miguel o Ángeles Martín, entre molts altres. Amb aquestes esbojarrades trames, Alberto i Laura Caballero, tal com van dir en una roda de premsa, esperen que en «aquest moment tan fastigós» que estem travessant per culpa de la crisi sanitària, els espectadors puguin oblidar-se de «tot».