ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Telecinco interromp una notícia per un atac a una reportera en directe a Barcelona

La periodista Laila Jiménez no va poder acabar la seva connexió amb els informatius des de Barcelona a causa de la intervenció d'un espontani

La periodista Laila Jiménez va rebre un atac en ple directe
La periodista Laila Jiménez va rebre un atac en ple directe | Telecinco

Els periodistes són presa fàcil per a aquelles persones que decideixen interrompre una emissió en directe o simplement aparèixer a la pantalla uns segons. Moltes vegades són víctimes d'agressions que no els deixen seguir amb la seva feina. Aquesta vegada, qui ha rebut l'assetjament en ple directe durant l'emissió dels informatius ha estat Laila Jiménez, la reportera habitual dels informatius de Telecinco que no ha pogut acabar la seva connexió des de Barcelona per culpa d'un espontani.

Telecinco va emetre una notícia sobre menors immigrants sense controls. La cadena denunciava que hi havia nens que en lloc d'estar a classe, esnifaven dissolvent i pega al carrer del barri del Raval de Barcelona, al centre de la ciutat. El passat divendres els informatius de la cadena tornaven a fer referència al mateix tema en una altra notícia, on explicaven que un d'aquests menors, de vuit anys, tornava a estar al mateix lloc.

La periodista no va poder acabar la connexió

Pedro Piqueras va donar el torn de paraula a la periodista Laila Jiménez, que va començar a informar en directe des del barri del Raval als teleespectadors: «D'això porten parlant ja molt de temps queixant-se els veïns, que ningú els dona cap solució i totes les seves queixes no paren enlloc. No saben a quina administració s'han de dirigir, on demanar ajuda, i la veritat és que...», explicava Jiménez, mentre l'interrompia l'home.

En aquest moment, la periodista es va disculpar. «Perdonin, ja saben que és un barri difícil», deia, mentre l'home repetia les paraules «impugna advocacia 19, és una vergonya». Finalment, Telecinco va decidir tallar la connexió i donar pas al vídeo previst, on s'explicava que els menors esnifen substàncies tòxiques per combatre el fred i la gana, davant la deixadesa de les administracions públiques.

Les xarxes socials s'han omplert de comentaris que defensen la professionalitat de la periodista i que denuncien l'actuació de l'espontani, que se suma a les moltes altres agressions que els periodistes reben constantment durant les seves connexions en directe. La periodista Laila Jiménez ha agraït el suport al seu compte de Twitter.


Comentaris

envia el comentari