Telecinco mostra les vacances de 'La Manada' i Twitter esclata

Durant el programa d’Ana Rosa es van difondre les imatges d’'El Prenda’ gaudint de les platges de Cadis amb uns amics

Una de les imágenes de 'El Prenda de vacaciones en Cádiz
Una de les imatges d''El Prenda de vacances a Cadis | Telecinco

Qualsevol notícia sobre algun dels membres de ‘La Manada’ genera a l’instant molta polèmica a les xarxes socials. Sobretot si els programes de televisió i els diaris digitals publiquen notícies dels cinc condemnats per abusos sexuals com si fossin personatges famosos i especials.

 

És el cas d’'El programa d'AR’ de Telecinco, com ja ho va fer també ‘Espejo Público’, que ha fet públiques unes imatges en exclusiva d’un dels membres de ‘La Manada’, tot i que van ser cedides per ‘OKDiario’.

 

A les fotografies es pot veure al líder de ‘La Manada’, José Ángel ‘El Prenda’, gaudint d’unes vacances molt agradables en una platja de Cadis al costat d’uns amics. I el programa de Telecinco ha tractat aquest tema amb tanta naturalitat que les xarxes socials han esclatat, ja que no s’hauria de parlar d’aquesta manera sobre un dels culpables de la violació d’una noia madrilenya durant els Santfermns del passat 2016.

Enorme polèmica a les xarxes socials

Ana Rosa Quintana torna a ser notícia, després de la detenció del seu marit a finals de mes, i aquest cop la presentadora veu com, mentre està de vacances, el seu programa s'ha envoltat de polèmica i rep l'atac dels internautes.

 

I és que les imatges de les vacances d''El Prenda' han fet esclatar els ànims dels usuaris de les xarxes socials que no han dubtat ni un moment en qüestionar la professionalitat i la poca ètica del programa de Telecinco.

 

L'actitud de Joaquín Prat tampoc va ajudar a fer que els ànims de les xarxes socials es calmessin, tot el contrari. I és que el presentador substitut d'Ana Rosa va defensar el dret a gaudir d'unes vacances del presumpte violador. «L'Audiència Nacional no li va prohibir anar a la platja en les mesures cautelars».

Ana Rosa desmenteix que vulgui entrevistar 'La Manada'

A causa del to amb el qual el programa d'Ana Rosa parlava sobre el grup de 'La Manada' molta gent va especular i esva crear el rumor que la periodista estava disposada a entrevistar-se amb algun d'ells. Però Ana Rosa va voler deixar clar en una entrevista feta a 'El País' que «va ser un rumor interessat» i que cap persona del seu equip havia intentat parlar amb ells.


Comentaris

envia el comentari