ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Telecinco manté 'Socialité' a l'estiu i María Patiño es queda sense vacances

La cadena de Mediaset no ha volgut que el programa s'aturés aquests mesos per la seva alta audiència

María Patiño
María Patiño a 'Socialité' | Telecinco

Arriba l'agost i quan encès la televisió veus que el programa que t'agrada no s'emet o el seu presentador habitual ha estat substituït per una altra persona de forma temporal. I és que les cares més conegudes de la televisió també tenen dret a fer vacances i desconnectar durant uns dies, moment en què les cadenes han de canviar la seva programació de forma extraordinària.

No obstant això, sembla que aquest any María Patiño no serà tan afortunada. La presentadora de Telecinco s'haurà de quedar sense vacances, com a mínim de moment. I és que la cadena de Mediaset ha optat per seguir emetent 'Socialité' durant l'estiu, el que significa que la conductora del programa haurà de seguir treballant mentre els seus companys estan a la platja.

‘Socialité’ continuarà tot l'estiu

Caldrà esperar uns mesos per veure les tradicionals fotografies de Patiño a Fuerteventura que comparteix cada estiu. Aquesta illa canària és el lloc escollit sempre per la presentadora per passar les seves vacances, ja que és un lloc perfecte per relaxar-se de tot l'estrès acumulat durant la resta de l'any.

María Patiño
María Patiño gaudint d'unes vacances anteriors | ¡Que me dices!

 

'Socialité' s'ha convertit en un dels grans èxits de Telecinco aquesta temporada i la cadena de Mediaset ha volgut mantenir l'espai durant les vacances i no perdre a l'audiència que ara mateix té totalment captivada. Una decisió que trastoca els plans de María Patiño, però que a la vegada demostra que deu fer sentir-se molt valorada a la presentadora.

De fet, que Patiño no haurà tingut vacances aquest estiu no és del tot cert. I és que fa unes setmanes la periodista va aprofitar que tenia uns dies lliures pes escapar-se de forma fugaç a la Costa del Sol i gaudir d'uns dies de sol i platja amb la seva parella. Quelcom que no es pot comparar amb dues setmanes a Fuerteventura, però que serviran com unes vacances a la presentadora.

En un gran moment personal

L'èxit del seu programa ve acompanyat també d'un gran moment en l'àmbit sentimental amb la seva parella, el que està fent que aquest sigui un dels millors anys personals de la gallega. Sobretot, tenint en compte que venia d'una temporada difícil, ja que en 2017 María Patiño va perdre al seu pare.

Imagen de María Patiño junto a su novio Ricardo Rodríguez.
Imatge de María Patiño al costat de la seva parella Ricardo Rodríguez | Europa Press

 

De fet, la cosa encara podria anar a millor. La col·laboradora de 'Sálvame' va donar a entendre fa unes setmanes que potser d'aquí a uns mesos podria passar per l'altar per casar-se amb la seva parella, Ricardo Rodríguez, amb qui porta ja deu anys.


Comentaris

envia el comentari