YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco, cap per avall: la revelació de María Patiño que deixa tothom de pedra

La presentadora de 'Socialité' ataca sense pietat a un famós

La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño critica Tom Brusse per la seva infidelitat | Telecinco

María Patiño treu fum. La presentadora de 'Socialité' i col·laboradora de 'Sálvame' ha carregat durament contra Tom Brusse, participant de la segona edició de 'La isla de les tentaciones', per haver estat infidel a la seva xicota, Melyssa Pinto. La parella s'ha convertit en una de les protagonistes del programa presentat per Sandra Barneda i les reaccions pel comportament de Tom no han trigat a aparèixer. 

«És un covard», opinava María Patiño després que s'emetés la desesperació de Melyssa en veure a Tom intimant més del compte amb la soltera Sandra. L'actitud de Brusse no ha agradat gens a la presentadora, que li ha dedicat unes paraules a 'Socialité'. 

María Patiño explota 

«La noia és innocent, però a ell no tinc paraules per descriure'l perquè és un covard per voler justificar el que realment vol fer en cada moment», deia Patiño. A més, ha advertit: «Que no em trobi a Tom pels passadissos de Mediaset!». María està farta de l'actitud de l'empresari i la manera en què ha enganyat a Melyssa.

Però l'enuig de Patiño no acabava aquí. La presentadora ha acabat explotant després de veure com Tom era capaç de donar la volta a la seva infidelitat en un intent de justificar-se, al·ludint a la gelosia de Melyssa. «He estat a punt de tirar la taula a terra perquè ell ha tingut la capacitat de fer-li creure que ella és responsable dels fets. Quan estàs realment enamorada acabes pensant en ell més que en el teu propi dolor. Em fa una ràbia impressionant!» exclamava.

Per a la col·laboradora de 'Sálvame', l'actitud de Tom Brusse no té cap justificació i percep que tot respon a una mena de venjança per part del noi, que no es penedeix del que ha fet. «No perdonaria una cosa així. Veig que no és conscient que ha comès un error», opinava María en el programa del migdia dels caps de setmana de Telecinco. «No passa res si es fa un petó amb una altra noia, però si m'estimes, almenys no em facis sentir malament. Si t'estàs divertint, almenys tingues els nassos de dir el perquè», sentenciava de manera rotunda María Patiño, que era incapaç d'ocultar l'enuig que sent cap a Tom Brusse.


Comentaris

envia el comentari