Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

Telecinco no aixeca cap: el boicot immediat que demanen els fans

Els seguidors del 'reality' han esclatat després de la trucada entre Chabelita i Kiko Rivera

Tot i que la primera edició de 'La Casa Fuerte' va triomfar, la veritat és que passava per la història de Mediaset sense pena ni glòria. No obstant això, aquesta última edició està generant molt debat, especialment pel conflicte familiar entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, mentre Chabelita està concursant en el 'reality'.

En l'última gala, el programa es va encarregar de revelar-li a la benjamina de la família, que la relació entre el seu germà i la seva mare no estava travessant pel seu millor moment, la qual cosa va provocar que la jove visqués un atac d'ansietat en ple directe. Ara bé, segons molts espectadors, la direcció del programa podria haver pres la decisió d'explicar-ho a la jove per tal d'augmentar les dades d'audiència, que havien estat molt baixes durant l'estrena del 'reality'.

L'audiència critica a través de les xarxes socials al programa

No obstant això, el veritable enuig per part de l'audiència va arribar aquest passat diumenge, 8 de novembre. En concret, i a través de les xarxes socials, els seguidors del 'reality' criticaven el favoritisme cap Chabelita, ja que el programa va permetre que parlés durant uns minuts amb el seu germà amb motiu del seu 25è aniversari.

No ens sorprèn que els espectadors es queixin. Kiko Rivera no va respectar les normes del programa i no dubtava a fer-li un breu resum a la seva germana de com estaven les coses amb la seva mare. Mentre Kiko Rivera i Chabelita es posaven al dia, els companys de la jove esperaven per poder realitzar la prova que determinaria com havia de ser la seva continuïtat dins de la casa.

Lluny d'aconseguir que els espectadors s'enganxessin a la conversa entre germans, aviat van arribar les primeres crítiques a través de les xarxes socials. Els espectadors del programa no van dubtar a carregar durament contra la direcció del programa per permetre aquesta trucada.

Cal recordar que la conversa entre Chabelita i el seu germà va durar una hora. Una hora en què la col·laboradora i el Dj eren els únics protagonistes, i on no se li donava cap mena de protagonisme a la resta de concursants.

Demanen boicot al programa

Després d'aquest succés, la majoria de comentaris cap al programa han estat totalment negatius, no només pel protagonisme de la família Pantoja, sinó també pels diversos problemes de so que van impossibilitar la connexió entre els concursants.