YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco no dona treva als Pantoja: nou programa especial sobre el clan

'Cantora, herencia envenenada' va reunir més de quatre milions d'espectadors

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
Isabel Pantoja segueix a casa seva sense manifestar-se | Cedida

Isabel Pantoja ha de conviure amb les crítiques del seu fill Kiko Rivera i la pressió mediàtica. Per si no n'hi hagués prou, el 13 de novembre Telecinco va programar un especial de quatre hores, titulat 'Cantora, herencia envenenada', en què un equip especial de 'Sálvame' va preparar un extens treball d'investigació. 

Quatre milions d'espectadors

Amb aquest programa es pretenia ensenyar com és Isabel Pantoja darrere de les càmeres, sobretot amb el seu fill Kiko Rivera. És per això que Kiko es va convertir en el protagonista de la nit donant tota mena de pistes i proves que deixaven a Isabel com una mala mare. 

L'ambició, la mentida i l'engany van ser els adjectius que van descriure a Isabel Pantoja. Una dona capaç de muntar una presumpta trama per tal de deixar a Kiko Rivera, i els seus germans, sense l'herència milionària del seu pare.  

El programa va ajudar Rivera a destapar el que va passar a Cantora el 2 d'agost d'aquest mateix any, quan va veure com en una de les habitacions de la finca s'amagaven objectes personals de Paquirri, que en el seu moment van ser denunciats per robatori. De fet, aquest fals robatori convertiria a la cantant en l'autora d'una jugada magistral per tal de no entregar tots aquests objectes als fills de Paquirri. 

Quatre milions d'espectadors van acompanyar a Kiko Rivera, Jorge Javier Vázquez i a tots els col·laboradors que van formar part de l'especial que va emetre Mediaset. Potser aquesta dada ha estat decisiva perquè la directiva del canal hagi decidit donar una nova empenta al conflicte mediàtic d'Isabel Pantoja.

Kiko només va explicar la punta de l'Iceberg

Els espectadors van atendre atònits al que Kiko Rivera estava explicant, de fet, era tant el magnetisme que es va crear en aquell moment que fins i tot Jorge Javier Vázquez, ha admès que durant tot l'especial no va rebre ni un sol missatge dels seus companys ni amics, ja que tots estaven enganxats a la televisió.

Dimarts, durant l'emissió de la gala de 'La casa fuerte', Telecinco ha emès un anunci promocional on s'anuncia que aquest mateix divendres s'emetrà un segon lliurament de l'especial de Cantora. L'anunci no detalla si Kiko Rivera tornarà a Telecinco o si bé, seran altres els testimonis.

Kiko Rivera es va limitar a deixar anar petites bombes de les quals es poden extreure moltes dades. Doncs més enllà de l'ànsia pels diners de la cantant, són moltes les incògnites que es van dibuixant. El cantant no va voler parlar sobre les intimitats de la vida de la seva mare, però sorprenentment es van posar sobre la taula alguns assumptes que de segur, ocuparan molts dels minuts d'aquest nou especial.

Quin tipus de relació va unir a la Pantoja amb Encarna Sánchez o María del Monte? És sense cap dubte un dels temes que queden en l'aire i que els espectadors esperen ansiosos que algú els resolgui. 

Telecinco ha tingut molta cura programant aquest segon programa, ja que sense voler-ho han entrat en una guerra amb Antena 3. El canal principal d'Atresmedia emetrà la primera gala de la recta final de 'La Voz', un dels seus programes amb més audiència i que creien insuperable fins que Mediaset s'ha tret de la màniga aquests especials. 


Comentaris

envia el comentari