Telecinco fulmina del tot un programa que presenta Jorge Javier Vázquez

El director de continguts de Mediaset ha confirmat la notícia

Jorge Javier Vázquez en una imatge d'arxiu
Telecinco fulmina del tot un programa que presenta Jorge Javier Vázquez | Telecinco

'Gran Hermano' no tornarà a Telecinco, com a mínim no durant el que queda d'aquest any 2020. Així ho ha confirmat a 'EFE' Manuel Villanueva, director de continguts de Mediaset España en una entrevista sobre els continguts que Telecinco emetrà durant aquesta pròxima tardor. 

D'aquesta manera, la marca 'Gran Hermano' estarà fora de la televisió durant tot un any per primer cop des de l'any 2000, quan es va estrenar la primera edició del format amb persones anònimes. 

Des de llavors, el programa s'ha emès com a mínim un cop l'any, sigui en la seva variant original o en alguna de les edicions amb famosos que Telecinco es va treure de la màniga per revifar el format i alhora convertir-se en una fàbrica de continguts propis que alimentessin la resta de programes de la cadena, un model televisiu que encara és present avui en dia. 

'Gran Hermano' no tornarà aquest 2020

Segons ha informat Villanueva, «'Gran Hermano' està en una situació de guaret, de descans. Veurem i parlarem de com serà el seu futur, però en el 2020, no». 

La decisió s'explica, majoritàriament, pel cas Carlota Prado, l'ex concursant de 'GH Revolution' que va denunciar haver estat víctima d'abusos sexuals dins del programa.

El vídeo de la jove mentre veia les imatges del que havia passat i tot el cas, que ja està en mans dels jutjats, va provocar que Telecinco patís un boicot d'anunciants que fins i tot va posar en perill la continuïtat de l'última edició de 'GH VIP', motiu pel qual la marca 'Gran Hermano' no pot tornar encara a la televisió, i qui sap si ho farà mai. 

El judici encara no s'ha celebrat, però un cop arribi la sentència, Telecinco i la productora de 'Gran Hermano', Zeppelin TV, podrien veure's molt afectades en cas de considerar-les responsables, encara que de forma indirecta, del que va passar. 

Cal recordar que la casa de 'Gran Hermano' està vigilada les 24 hores del dia per càmeres, i que sempre hi ha com a mínim un responsable pendent de tot el que passa. Les persones que en el moment dels fets estaven veient què passava a l'habitació i no van actuar van ser acusades de còmplices per l'opinió pública, i cap programa, per molt d'èxit que tingui, pot sobreviure veure's involucrat en un delicte d'aquesta magnitud. 

De moment, Telecinco deixarà de banda la marca 'Gran Hermano', que tot i ser un sinònim d'èxit, especialment la seva versió VIP, ja no és imprescindible per la cadena. L'èxit d'altres formats com 'Supervivientes', 'La isla de las tentaciones' o els nous invents com 'La casa fuerte' demostren que Telecinco pot tenir èxit amb qualsevol 'reality' que estreni. 

Sempre que als 'realities' segueixin apareixent els personatges de sempre, l'audiència els seguirà. Així que, pels fans del format, no cal patir, de ben segur que aquesta tardor Telecinco estrenarà un nou 'reality' o una nova versió d'un programa d'èxit. 


Comentaris

envia el comentari