Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Telecinco prepara un nou programa d'actualitat amb Sonsoles Ónega

Mediaset ha pres la determinació després del fracàs de ‘Pasapalabra en familia’
Christian Gálvez en una imatge d'arxiu | cedida

 

Hores baixes per al popular presentador Christian Gálvez. El moderador de 'Pasapalabra' ha vist com Telecinco ha tirat, finament, la tovallola després del fracàs que ha suposat l'emissió del programa 'Pasapalabra en familia'

 

El canal de Mediaset, en aquest sentit, havia creat el programa sota el pretext de poder competir amb 'La ruleta de la Suerte', programa d'Antena3 i líder absolut de la franja de migdia. Tot i això, en nou programa no hauria complert amb les expectatives generades per la cadena italiana i ha estat per això que han optat per prendre una mesura d'allò més dràstica. 

 

 

El nou programa analitzarà l'actualitat política, econòmica, social i cultural

'Ya es mediodia’ serà ara la nova aposta de Mediaset i que servirà, de pas, per substituir el programa de Gálvez. L'aposta serà compleament diferent a la de 'Pasapalabra', ja que es deixarà de banda l'entreteniment i s'apostarà per un programa d'actualitat política, econòmica, social i cultural. La seva conductora, d'altra banda, serà la periodista i escriptora Sonsoles Ónega.

 

El nou porgrama de Telecinco, finalment, serà produït per la mateixa productora de ‘El programa d'Ana Rosa’. La mesura suposarà l'adéu definitiu de Telecinco a l'entreteniment de migdia, ja que les dues darreres apostes —'Cámbiame' i ‘Pasapalabra en familia’— no han resultat gens eficients. 

 

Sonsoles Ónega, nova presentadora

 

Sonsoles Ónega, en una imatge d'arxiu, nova presentadora de 'Ya es mediodia' | Cedida

 

La notícia s'ha fet pública poc després de saber que Mediaset també optarà per deixar fora de la graella ‘Las mañanas de Cuatro'. Quelcom que, de fet, ha provocat un moviment de fitxes d'allò més inesperat i que beneficia directament Sonsoles Ónega.

La periodista, de fet, ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Telecinco i ha estat per això que han optat per escollir-la.