Nova oportunitat de Telecinco per a María Teresa Campos: el programa on torna

La periodista ha tornat com a col·laboradora estrella de la tarda

María Teresa Campos somrient en un cotxe
María Teresa Campos torna a la televisió | CatalunyaDiari

Des que Telecinco va trencar el contracte que els unia amb María Teresa Campos, la col·laboradora s'ha dedicat a visitar programes d'altres cadenes i fins i tot, s'ha aventurat a dir que creu que té una mà negra dins de Mediaset, que li impedeix poder tornar.

Una teoria que a estones es pot correspondre amb la realitat, però sembla que aquestes influències no serien, finalment, tan dolentes i li permetrien fer aparicions esporàdiques dins de l'univers Mediaset.

La presentadora ha tornat vegades comptades per concedir algunes entrevistes, però mai ho ha tornat a fer com a presentadora de cap dels programes de la cadena, tot i admetre que en alguns moments estava treballant com a tertuliana política o fins i tot, com presentadora d'un programa de tertúlies, el qual mai s'ha arribat a estrenar.

'Sálvame' sorprenia aquesta mateixa tarda presentant a Maria Teresa Campos com col·laboradora estrella de la taula especial que han preparat per analitzar l'actualitat de la Casa Reial i sobretot, del nou parador del rei emèrit, el mateix que ha anunciat a les últimes hores que se n'anava de país per poder viure allunyat de totes les notícies i escàndols que estan sortint i que estarien enterbolint la monarquia, tant el seu llegat com el del seu fill, Felip VI.

María Teresa Campos prova sort a Youtube

Mentre la periodista espera poder tornar aviat a la televisió, de moment la podem veure al seu canal de Youtube 'Enredados', on entrevista amics famosos i divulga continguts relacionats amb el món de la bellesa i l'estètica. En els seus vídeos es troba acompanyada de la seva amiga inseparable, Meli Camacho, la qual també va col·laborar amb ella en molts dels seus programes de televisió.

Veurem si finalment la presentadora torna a fitxar per Mediaset o si bé, la seva tornada es produeix en alguna cadena privada com Antena3 o 'Movistar', una plataforma amb la qual té una molt bona relació després d'haver acudit en diverses ocasions al programa de David Broncano. Les televisions autonòmiques com Telemadrid o Canal Sur també han sonat amb força per a la volta de la matriarca de les Campos .


Comentaris

envia el comentari