Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro

Telecinco revela qui és el pare d'Alejandro, el fill d'Ivonne Reyes: hi ha sorpresa

Ivonne Reyes haurà conegut el «descobriment» realitzat per 'Socialité'

Des de fa uns anys, Pepe Navarro és legalment el pare del fill d'Ivonne Reyes, Alejandro. I és que diversos jutges ho van establir així després que el periodista es negués a fer-se les proves d'ADN. Ara, nega ser-ho d'acord amb dues proves que s'han fet: una prova per voluntat seva i una altra que, suposadament, li han fet d'amagat.

La teoria és avalada pels laboratoris on es van fer les proves, però la veneçolana segueix desmentint el periodista.

Davant tot això que s'ha exposat ara, un programa de Telecinco, 'Socialité', ha analitzat la vida en l'època en què va quedar en estat. I, així, és com ha arribat a la conclusió de qui podria ser el pare biològic del jove. Conclusió que han explicat amb tota mena de detalls.

Ivonne Reyes veu com 'Socialité' revela qui podria ser el veritable pare del seu fill

Pepe Navarro va desmentir tenir un parentiu amb Alejandro i el director dels laboratoris li va donar suport. Després d'això, el programa ho ha investigat i s'ha posat a analitzar la vida de Reyes quan es va quedar embarassada. És la manera que ha trobat per veure qui podria ser el veritable progenitor del jove

I, com ha revelat en directe, ha trobat una dada curiosa que ha fet saltar les alarmes. En efecte, ha estat María Patiño l'encarregada d'explicar-ho dient: «Ivonne sembla que va estar veient-se un temps determinat amb un empresari. I a aquest se la vincula, si més no, econòmicament»

Imatge de Ivonne Reyes
Ivonne Reyes hauria tingut una vinculació especial amb un important empresari | GTRES

En aquest punt, ha pres la paraula un reporter per explicar en més profunditat el cas. Ho ha fet exposant: «Aquest programa ha tingut accés a una informació privilegiada. Aquesta diu que és un conegut empresari qui va estar passant periòdicament uns 6.000 euros al mes a Ivonne Reyes».

«I aquest fet podria estar relacionat força amb la paternitat d'Alejandro». Així ho estableix el programa de Telecinco perquè, segons sembla, aquest pagament el va fer durant diversos anys.

Més dades de l'empresari que es planteja com a pare possible

A 'Socialité' no s'ha desvelat el nom de l'home de negocis que seria el pare del fill d'Ivonne Reyes. Això sí, María ha dit sobre ell: «Va morir el 2002. I arran d'aquí la família d'aquest empresari anònim, però de gran importància, es posa en contacte amb una persona de l'entorn de Pepe Navarro».

Li diu: «Arran de morir aquest senyor, hem descobert una sèrie de vinculacions econòmiques entre l'empresari i els Reyes».

Després s'ha emès una conversa amb María de Mora, famosa per organitzar sopars entre homes de negocis i celebrities. Es creu que ella podria haver estat la persona que els va presentar i se li ha preguntat sobre aquest assumpte. La seva resposta ha estat: «No et puc comentar res sobre aquest tema».

«Jo no diré res, de veritat. Sobre aquests temes no parlaré».

Des del mateix espai no s'ha afirmat res amb rotunditat. S'ha optat per deixar-ho en dubte afegint: «Per què li passaven aquests diners cada mes? Era en qualitat d'amic per ajudar-la o per algun altre motiu?».

«Casualment, Alejandro neix el 1999, tres anys abans de morir l'empresari. Això té alguna relació? María de Mora no desmenteix aquesta informació. És més, ella mateixa el 2017 assegurava que havia organitzat sopars amb Ivonne. Es van conèixer, per tant, en una d'aquestes vetllades?».

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
'Socialité' ha deixat caure que el fill d'Ivonne Reyes podria tenir un pare de negocis | GTRES

Caldrà esperar la resposta de la veneçolana per sortir de dubtes.