ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

'Pasapalabra' és l'aposta de Telecinco per substituir 'Cámbiame'

El programa presentat per Christian Gálvez, ha superar l'èxit de 'La Ruleta' d'Antena 3

El presentador de 'Pasapalabra', Christian Gálvez.
El presentador de 'Pasapalabra', Christian Gálvez | Telecinco

Les estratègies televisives són cada vegada més notables i les decisions de canals i productores per lluitar audiència apareixen contínuament. L'última ha estat la presa per Telecinco, que ha decidit augmentar el protagonisme de 'Pasapalabra', que s'ha convertit en tota una referència a Mediaset.

Després d'onze anys a antena i amb més de 3.000 programes, l'espai dirigit per Christian Gálvez ha anat guanyant importància. Per això, s'ha convertit en l'aposta per combatre l'èxit constant de 'La Ruleta' a Antena 3, motiu pel qual substituirà a 'Cámbiame'.

Amb l'especial 'Pasapalabra en familia', i deixant sense lloc a Carlota Corredera, Telecinco confia reduir l'èxit de Jorge Fernández, qui dia rere dia aconsegueix acumular un 15% de share, mentre es beneficia de la constant pèrdua d'espectadors que està patint 'Cámbiame'.

'Pasapalabra' per 'Cámbiame'

Carlota Corredera perd protagonisme amb 'Cámbiame'
Carlota Corredera perd protagonisme amb 'Cámbiame' | Cedida

 

Si bé no s'ha confirmat si aquest format ve per quedar-se, Mediaset confia que l'aposta vingui acompanyada d'un augment d'espectadors. Els canvis que Telecinco ha aplicat amb 'Cámbiame' tenien la intenció de reconduir la situació, però finalment sembla que Carlota Corredera acabarà quedant-se sense espai.

De la mateixa manera, s'ha informat que la versió tradicional de 'Pasapalabra' no s'elimina. Així, l'espai de les 20.15 hores romandrà programat a la televisió, pel que 'Pasapalabra en familia' es converteix en una prova pilot, per tal de buscar si assoleix l'èxit esperat.

Com serà 'Pasapalabra en familia'?

A poques dates perquè s'estreni el nou format, 'Pasapalabra en familia' mantindrà el disseny del programa de Christian Gálvez. D'aquesta manera, les proves d'agilitat mental, saviesa i coneixement continuaran sent les protagonistes, les quals vindran encapçalades pel 'Rosco' final.

No obstant això, el gran canvi a l'edició es veurà a qui seran els concursants. No seran famosos els que ajudaran al participant, sinó que anirà de la mà de membres de la seva família. A més, la prova final també serà resolta pels tres concursants, a diferència de 'Pasapalabra', on només un participant la realitza. 


Comentaris

envia el comentari