Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

Telecinco passa de la ratlla amb l'últim fitxatge de 'Supervivientes'

'Supervivientes' incorpora un famós que suposadament travessa una etapa molt decadent

'Supervivientes' ha començat el compte enrere per a l'inici de la nova edició. Per això, aquests dies s'està donant a conèixer oficialment el nom de diversos concursants que hi haurà.

 

No obstant això, alguns noms estan sortint a la llum anticipadament.

Recentment hem sabut que una cara molt coneguda al nostre país ha acceptat el repte. És una persona que fa temps que travessa una etapa personal molt dura, així com suposades penúries econòmiques. Ens referim a Juan Muñoz, l'exintegrant del duet humorístic Cruz i Raya amb José Mota.

Una incorporació que ha començat a suscitar les crítiques atesa la situació en què es troba l'actor.

Primer pla de Juan Muñoz
Juan Muñoz serà concursant de la nova edició de 'Supervivientes' | GTRES

 

'Supervivientes' tanca contracte amb l'exmembre de Cruz i Raya

El reality de supervivència de Telecinco sembla que trepitja fort amb aquesta edició. I és que comptarà amb concursants molt atractius per al públic, com Nacho Palau i Kiko Matamoros. Sense oblidar Ainhoa Cantalapiedra, Marta Peñate i Daniela Requena, política del PSOE.

A tots aquests, segons la revista 'Semana', s'hi ha afegit Juan Muñoz. Un humorista que al seu moment va tenir molt d'èxit, però que des de fa anys viu un autèntic malson. I és que, tal com recentment donava a conèixer un amic seu a 'Sálvame', «viu una situació decadent».

«Li surten els deutes per les orelles i porta mala vida». És més, va afegir que «el fill ja no l'aguanta, perquè només parla de si mateix. Està en una situació complexa. Treballa de tant en tant, i no sé què fa amb els diners».

Unes declaracions a què el famós va reaccionar dient: «Ni estic arruïnat ni tinc addiccions. No abuso de l'alcohol ni consumeixo drogues. I tinc bona relació amb el meu fill».

Primer pla de l'actor i còmic Juan Muñoz
Un amic de Juan Muñoz ha revelat la complicada situació en què es troba l'actor | Europa Press

I, per acabar-ho d'adobar, fa un temps, quan es va morir la seva mare, va protagonitzar un gran escàndol. Va carregar públicament contra José Mota perquè no li havia donat el condol. Va dir d'ell: «És un prepotent. Els diners i la fama l'han canviat».

«No té ni la meitat de dignitat que jo […]. Li falta humilitat. Tonto de mi, en un moment de la meva vida em vaig enganyar a mi mateix creient que era amic meu, quan mai no ho va ser», va afegir.

Temps després, es va disculpar per tot el que havia dit i José el va perdonar, però el mal ja estava fet i la imatge de Juan, tacada per sempre. Una imatge que de mica en mica ha anat caient més. I precisament ara, que la té per terra, ha decidit participar a l'esmentat concurs de supervivència.

Imatge de Juan Muñoz i José Mota, integrants del duo còmic 'Cruz y Raya'
Una vegada, Juan Muñoz va criticar durament José Mota i va generar molta polèmica | Catalunya Diari

Els presumptes deutes que té i la falta de feina sembla que són els motius que han portat Muñoz a signar el contracte amb Telecinco. Ara només queda esperar que es confirmi oficialment que concursarà al reality, cosa que generarà molta morbositat entre el públic.

Les reaccions a l'aposta de 'Supervivientes' per Juan Muñoz

Només publicar-se que el format comptarà amb l'exmembre de Cruz i Raya com a concursant, s'ha generat molt d'enrenou a les xarxes socials. I la veritat és que un gran nombre d'internautes ho han criticat.

Es poden llegir missatges com: «De moment, tots els que hi van són uns fracassats de la vida. Es creuen que concursant al programa ressorgiran de les cendres, i això no és així. Per a ressorgir, cal esforçar-s'hi molt i guanyar-s'ho a pols, no participar en un reality».

Juan Muñoz somnrient a càmera
Molts espectadors de 'Supervivientes' han criticat el fitxatge de Juan Muñoz | Catalunya Diari

En aquesta mateixa línia, hi ha altres comentaris molt durs, com ara: «Aquest no dura ni una setmana» o «Sempre han de portar algun bufó». Així mateix, un altre internauta ha escrit: «Quina decepció més tremenda amb el Juan!».

Sigui com sigui, del que no hi ha dubte és que la notícia de la incorporació de Juan Muñoz a 'Supervivientes' no ha deixat ningú indiferent.

▶️ ¿Qué pasó con los personajes de Escenas de Matrimonio?