YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antena 3 i Vicente Vallés reben la notícia que feia anys que esperaven ansiosos

El presentador d'Antena 3 agafa forces

El periodista Vicente Vallés presentando los informativos de Antena 3.
Vicente Vallés torna a ser el líder dels informatius | Antena 3

Vicente Vallés està d'enhorabona. El mes de setembre ha confirmat la seva bona ratxa al capdavant de l'edició nocturna d’ 'Antena 3 Notícies', reafirmant el seu lideratge enfront de Pedro Piqueras en 'Informatius Telecinco'.

El presentador ha rebut una gran notícia que buscava des de fa anys. El seu principal rival televisiu portava des del 2009 convertint els seus informatius en els més vistos de la televisió. 

Vicente Vallés supera a Pedro Piqueras després de més de deu anys

No obstant això, el mandat absolut de Pedro Piqueras es va acabar finalment aquest passat mes d'agost, quan les notícies de Vicente Vallés i Esther Vaquero van collir millors dades d'audiència per primera vegada en més de deu anys.

Aquest mes de setembre ha confirmat que no es va tractar d'un mes de bona sort, sinó que estem davant un canvi de tendència.

Els informatius 'Antena 3 Notícies' van reunir al setembre una mitjana de el 17.6% de quota i 2.237.000 espectadors, la qual cosa es tradueix en un creixement de mig punt i uns 400.000 seguidors respecte al mes d'agost.

 

Mentrestant 'Informatius de Telecinco' ha congregat al setembre el 15% del share i una mitjana d'1.909.000 espectadors. Encara que suposa un augment respecte al mes d'agost, quan van registrar 1.623.000, encara segueixen per darrere d'Antena 3.

'Pasapalabra', el ganxo que arrossega audiència als informatius

L'augment progressiu de l'audiència de 'Antena 3 Notícies' ha estat en gran manera gràcies a l'estrena de 'Pasapalabra', el concurs que ara presenta Roberto Leal en les tardes d'Antena 3.

El format ja va demostrar ser un gran ganxo d'arrossegament en Telecinco i ara ho és també en Antena 3, on ha aconseguit situar-se per davant de 'Sálvame Tomate'.De fet, aquest canvi de cicle pot remuntar-se al comiat de 'Pasapalabra' de la graella de Telecinco. Un dia després de l'últim programa presentat per Christian Gálvez, Pedro Piqueras es va deixar en el camí a mig milió d'espectadors. Va passar d'un 17,7% de quota de pantalla a un 14,5%.
 


Ara, el concurs presentat per Roberto Leal està collint grans dades d'audiència que estan donant grans alegries a Antena 3. Per primera vegada en molt de temps, la cadena s'ha col·locat líder per sobre del seu principal competidor: Telecinco.


Comentaris

envia el comentari