El ex representante de Belén esteban, Toño Sanchís, y su mujer, Lorena Romero, en el estreno de 'Star Wars: los últimos jedi'. Madrid, 12 de diciembre de 2017

Telecinco, condemnat a pagar milers d'euros a Toño després de perdre el judici

'Sálvame' ha quedat tocat amb la notícia

Toño Sanchís ha rebut una bona notícia que sens dubte li haurà alegrat la quarantena. L'exrepresentant de Belén Esteban va rebre el passat dimarts 21 d'abril, la notícia que havia guanyat una dura batalla als jutjats contra Mediaset, sens dubte un cop dur per a la cadena i que haurà deixat a 'Sálvame' molt consternat.

Des que va saltar als mitjans la guerra entre Belén Esteban i el que era la seva mà dreta, Telecinco va fer pinya al voltant de la de Paracuellos i va emprendre  una batalla mediàtica on Sanchís es va convertir en la diana.

En ser considerat personatge públic, l'exconcursant de 'GH VIP' no tenia dret a reclamar res, una mesura que no era extensible a la seva família, pel que va ser la seva dona, Lorena Romero, l'encarregada d'interposar una demanda contra la cadena per intromissió il·legítima en l'honor, la intimitat personal i la pròpia imatge i la dels seus quatre fills.

Mediaset ha de pagar més de 162.000 euros

'Sálvame', 'Deluxe' i 'Viva la Vida' van ser els programes demandats per l'esposa de Toño Sanchís després que emetessin imatges de la família mentre gaudien d'unes vacances a la platja, mostrant el cos dels menors, així com fent comentaris sobre Lorena i els nens que atemptaven contra la intimitat. «El que ha suposat un greu dany moral en la seva persona i en la seva família» resa la sentència.

Com a conseqüència, la magistrada ha resolt que Mediaset sigui condemnada a pagar 162.000 euros i les despeses del judici. La vista va tenir lloc el passat 5 de març, mateix dia en què es va executar el desnonament de la família Sanchís-Romero, i tot i que María Patiño va anunciar a 'Sálvame' que «el judici havia anat molt malament» per als demandants, finalment Lorena guanyava gairebé sense esforç.