Jorge Javier Vázquez

El revés que s'acaba d'emportar Telecinco: perd un dels seus programes estrella

La cadena està començant a anunciar els programes del 2021

Telecinco es troba en plena preparació d'aquesta nova temporada que acaba de començar. Després de l'aturada pel coronavirus, la cadena està buscant la millor graella de cara al 2021. La cadena de televisió segueix liderant cada mes pel que fa a l'audiència, tot i que aquest setembre ha patit una lleugera baixada respecte a mesos anteriors.

Paolo Vasile té plats forts, un d'ells és 'Gran Hermano' que al costat de 'Supervivientes' ha estat el programa amb més audiència en la història de tot el grup que dirigeix l'italià. Des de fa uns anys el 'reality' ha deixat de ser d'anònims. Les últimes edicions han estat protagonitzades per personatges famosos però, malgrat aquest canvi, 'GH' ha destrossat sempre les dades d'audiència.

Telecinco no podrà recuperar encara 'Gran Hermano'

Després de la marxa de Mercedes Milá, Jorge Javier Vázquez es va posar al capdavant del programa. Com sol manar la tradició, en principi entre finals d'aquest any i inicis de l'any que ve s'esperava la tornada del format, però no serà possible. Telecinco s'ha emportat un fort cop, ja que no podrà realitzar el seu programa estrella, i és que el famós cas de Carlota Prado segueix molt present. 

Molts anunciants van marxar de la cadena després de conèixer que hi va haver un suposat cas de violació dins el programa. Per aquest motiu Telecinco ha decidit que, de moment, no posarà en marxa una nova edició del 'reality'. 'Ecoteuve' ha informat que la cadena apostarà de nou per 'La Casa Fuerte' per a l'inici del 2021. Amb tot, no es descarta que l'any vinent hi hagi una edició de 'GH VIP'.

'La Casa Fuerte', una aposta que sembla funcionar

El format presentat per Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega podria tornar a ser una de les grans bases de la cadena. Aquest 'reality' tindrà més recorregut en la cadena, i és més que probable que hi hagi moltes més edicions. 

'FormulaTV' ha pogut confirmar que 'La casa fuerte' podria arrencar a la tornada de les vacances de Nadal, i serviria també per fer temps abans de l'estrena de 'Supervivientes'. Això gairebé certifica la mort de 'Gran Hermano', que haurà de seguir esperant.