Telecinco es queda de pedra: «Vaig arribar a pesar tan sols 43 kg»

Steisy s'ha sincerat com mai sobre la seva dura batalla contra l'anorèxia

Imatge de Steisy plorant
Patricia Steisy forma part de la plataforma de Mediaset Mtmad | Instagram | Mtmad

Els seguidors de Telecinco s'han quedat en xoc després de l'última revelació d'Steisy. La 'exsuperviviente' s'ha sincerat com mai sobre la seva dura batalla contra l'anorèxia, deixant un dur relat molt difícil de pair. Patricia Steisy ha narrat un dels episodis més complicats de la seva vida a través del seu canal de 'Mtmad', la plataforma digital de Mediaset a Youtube.

Patricia Steisy se sincera sobre l'anorèxia que va patir d'adolescent

Després de conèixer la recaiguda de Violeta Mangriñán en l'anorèxia, la també 'extronista' de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha volgut aportar el seu testimoni sobre aquesta malaltia que va patir a la seva adolescència. Tot va començar quan tenia tot just 18 anys i el seu insaciable desig de ser més prima per complir amb cànons de bellesa imposats, ja que ella reconeix que no es veia amb sobrepès.

«Quan deixes de menjar notes el canvi, tens uns resultats ... Això fa créixer el teu ego. Necessitava portar-me al límit, automaltractarme, per sentir-me bé» explicava 'l'extronista' amb total naturalitat. Tal va ser la seva obsessió per aprimar-se que va arribar a baixar fins als 43 kg. «Estava trasbalsada, m'autolesionava. Em portaven a casa meva desmaiada perquè no menjava res» ha revelat Steisy.

Patricia Steisy va superar l'anorèxia amb l'ajuda familiar i professional

La seva situació estava començant a passar factura a la seva família, que estava molt preocupada per la primor de la jove. Fins a tal punt va arribar la situació, que la reacció de la seva mare quan va veure-la nua, la va impulsar a sortir de la malaltia.

«Va començar a plorar i xisclar dels nervis, era un sac d'ossos ... Em va obligar a anar al metge i aquell senyor va ser molt dur amb mi» va explicar Steisy. Després d'anar a un professional que va ser molt dràstic amb ella, fins i tot va arribar a advertir-la que necessitaria un ingrés, la jove va començar a esforçar-se per canviar la seva alimentació.

Afortunadament Steisy ha aconseguit superar la malaltia, però li han quedat unes seqüeles que encara romanen avui dia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cony amb la grossa, què bona està la grossa. Ara vas i ho cascas ... 👙 @houseofbkn

Una publicació compartida de PATRICIA STEISY (@patriciasteisyofficial) el

De fet, les crítiques que ha rebut recentment després de pujar de pes a causa de la «depressió explosiva intermitent» que pateix actualment li ha fet reviure aquell episodi de la seva vida.

Als seus 29 anys, Steisy ha volgut aportar aquest testimoni per animar a totes aquestes persones que com ella han patit o estan patint aquesta dura malaltia.


Comentaris

envia el comentari