Telecinco podria fer el pitjor anunci possible sobre 'Gran Hermano'

Cinc empreses han decidit retirar els seus anuncis durant l'espai del programa
Hugo Castejón amb Jorge Javier Vázquez després de ser expulsat
Cinc anunciants es retiren de 'Gran Hermano' | gtres

Gran Hermano continua perdent més anunciants pel presumpte cas de violació a Carlota Prado. La concursant hauria patit els abusos del que era la seva parella durant el concurs.

 

Desbandada d'anunciants de 'Gran Hermano'

Mediamarkt, Postres Reina, Nestlé i Carretilla ja han retirat els seus anuncis de les gales de GH VIP. Aquestes companyies se sumen a Fi Network, que va ser la primera a anunciar que abandonava qualsevol patrocini amb el programa. La desbandada és tota una realitat, es preveu que en els pròxims dies abandonin més anunciants. Aquest fet implica molts problemes, ja que la publicitat és la que dóna gran part dels diners al programa.

 

«Rebutgem totalment qualsevol classe d'abús o violència de gènere i hem decidit retirar la publicitat en aquestes circumstàncies», ha explicat Nestlé, una de les darreres empreses en abandonar la seva publicitat a l'espai emès per Telecinco sobre aquest mateix tema.

 

El presumpte cas de violació a 'Gran Hermano' li està suposant molts problemes al programa per la seva manera de tractar-ho. 'El Confidencial' va publicar el vídeo en el qual la direcció del programa li mostrava al confessionari a Carlota els fragments dels suposats abusos. Aquest va ser el detonant, i un dels principals motius pels quals estan rebent més crítiques. Les conseqüències poden ser molt greus, ja que a més de mostrar-li aquest impactant i detestable vídeo, el programa li va demanar que allò no sortís d'allà. 

 

També et pot interessar...

  • Una empresa retira la publicitat de 'Gran Hermano' pel presumpte cas de violació


Comentaris

envia el comentari