Els presentadors de Supervivientes 2020.

Telecinco podria fulminar en breu el català Jordi González

La decisió es podria fer efectiva en breu

Jordi González  ja no està a gust a Mediaset. Malgrat les seves glorioses èpoques a 'La Noria' o 'Gran Hermano VIP', el presentador es mostra d'allò més apàtic amb els concursants i fins i tot amb els seus companys de televisió. Sembla que el presentador no està portant gens bé el seu nou lloc al capdavant de  'Supervivientes' i són diversos els que asseguren que el català té una actitud irascible al plató.

«Al plató té un comportament bastant irascible. Per exemple, obliga a posar l'aire condicionat al màxim i públic i col·laboradors estan gelats però a ell no li importa perquè té por de suar en directe», sentencien algunes fonts properes a la cadena. L'equip del debat de 'Supervivientes' sembla no entendre l'actitud del presentador, que fins al moment sempre havia mantingut una aparença agradable. «No sabem què li passa però sembla que li pesi venir a treballar. Arriba cansat i amb molt poca motivació».

Jordi González, fora de Mediaset?

Tan sols portem uns pocs debats i el català es mostra cansat, una cosa que podria portar a la cadena a prendre una dràstica decisió. Els motius pels quals González manté aquesta actitud podrien ser únicament personals. «Té pràcticament tota la seva vida personal a Miami i potser troba a faltar ser-hi a costat de la seva gent i éssers estimats», asseguren els que el coneixen.

Jordi González presentant 'GH VIP' (08-12-2020)
Mediaset podria prescindir del presentador català. | Catalunya Diari

La seva actitud a plató podria portar al fet que «potser aquesta sigui l'última vegada que Telecinco compti amb ell per conduir els debats del reality». És més, Vasile estaria pensant ja en el seu substitut, que podria ser Sandra Barneda o Christian Gálvez.

Els companys de Jordi González no són els únics que s'han adonat de la seva actitud cada vegada que es posa al capdavant de 'Supervivientes'. Els espectadors també han denunciat la seva poca gràcia davant de la càmera a través de les xarxes socials amb comentaris com aquest: «Jordi González segueix igual d'insípid que la setmana passada. De debò l'organització de SV no li dóna un toc d'atenció?». Veurem com acaba el serial.