Telecinco es planteja substituir 'Mujeres y hombres y viceversa' per un programa de cuina

El programa presentat per Emma García no està tenint bona audiència en les seves últimes emissions

Emma garcía, presentadora de Mujeres y Hombres y Viceversa
Emma García, presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | cedida

Telecinco passa per una mala ratxa en els últims mesos. Els seus programes estrella sembla que estan deixant de ser-ho, reflectint-se en que cada vegada perden més audiència. Fa un temps es va parlar que ‘Sálvame’ no és el que era i que ‘El programa de Ana Rosa’ ha anat perdent espectadors en favor de la seva competència a la franja horària, ‘Espejo Público’.

A això, hem d'afegir que els programes del matí tampoc semblen estar passant pel seu millor moment, com és el cas de ‘Mujeres y hombres y viceversa’, el programa presentat per Emma García, i de ‘Cámbiame’. Segons ‘Vanitatis’ tots dos programes podrien ser substituïts per un de cuina. És per això que el lloc d'Emma García podria perillar en televisió.

Telecinco vol en el seu migdia un programa de cuina

Segons el periodista Rocco Steinhauser a 'Versió Rac1', «la cadena ha posat en fase de producció un programa de cuina de tira diària i que anirà previsiblement els migdies», horari que actualment tenen els dos programes esmentats.
 

És cert que, aquest futur programa encara no està preparat i ha de ser aprovat, una vegada que la productora presenti el pilot, però sembla que Telecinco vol un espai culinari en la seva televisió, una cosa que en els últims anys ha intentat tenir però que no ha funcionat massa per a la cadena.
 

El canal principal de Mediaset ja va emetre programes culinaris com 'Robin Food: atracón a mà armada', 'Tapes i barres', 'Cuiners sense estel' o 'Aquesta cuina és un infern', però tots ells van acabar per deixar-se d'emetre.

'MYHYV' i 'Cámbiame' no són el que eren

'Mujeres y hombres y viceversa' podria ser llavors el programa sacrificat si la seva audiència no millora. L'espai presentat per Emma García ja ha introduït diferents novetats per intentar remuntar la situació, cosa que al principi va semblar funcionar, però que al final ha resultat no ser la solució.

'Mujeres y Hombres y Viceversa' no deja de perder audiencia
'Mujeres y Hombres y Viceversa' no deixa de perdre audiència | Telecinco

El programa compta amb una audiència mitjana de menys del 10%, una dada que està molt per sota del que la cadena sol tenir en la resta de les seves emissions. Amb els canvis a l'espai presentat per Emma García es va arribar fins al 12,4% però va anar solament quelcom temporal, ja que ara ja ha tornat a baixar.
 

De la mateixa manera ha passat amb 'Cámbiame' encara que els canvis d'aquest espai han estat més radicals i la cadena està fins i tot gravant un nou programa pilot que podria arribar a ser la versió del 2018. El que sí que és cert és que el programa en el qual canvien els estilismes de la gent compta, a dia d'avui, amb més audiència (11,7%) que 'Mujeres y hombres y viceversa'.
 

'Cámbiame' ya ha hecho algunos programas con cambios, como el dedicado a estilismos de boda
'Cámbiame' ya ha hecho algunos programas con cambios, como el dedicado a estilismos de boda | Cedida

Comentaris

envia el comentari