El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Telecinco podria haver acomiadat una col·laboradora estrella: Fa setmanes que no surt

Els espectadors demanen que torni Nagore Robles als platós de Telecinco

Arriba un moment en què els col·laboradors de televisió passen a formar part de la vida dels espectadors. De fet, quan sorgeixen rumors sobre un possible acomiadament, les xarxes socials s'omplen de comentaris. Això succeeix constantment al plató de 'Sálvame', que quan desapareix un col·laborador tots els teleespectadors es preocupen.

Ara bé, aquesta nit hem pogut veure que durant l'emissió de 'Superviventes: Tierra de nadie', els espectadors han reclamat la presència d'una de les col·laboradores més conegudes de Mediaset, ja que fa diverses setmanes que no apareix a la televisió. Ens estem referint a Nagore Robles, que des que va marxar de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', no se l'ha tornat a veure en cap altre programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nagore Robles sovint participa en els debats de programes com 'Gran Hermano', 'La isla de las tentaciones' i 'Supervivientes', i és per això que la seva absència resulta especialment sorprenent. De fet, des que va concursar a 'Gran Hermano 11' no ha faltat en cap plató de Telecinco

Els espectadors no entenen l'absència de Nagore Robles i així ho estan manifestant a les xarxes socials. En el cas de 'Supervivientes', es fa molt estrany, ja que el programa compta amb tres entregues setmanals en horari de màxima audiència i per aquest motiu, Telecinco té l'opció de poder comptar amb diversos col·laboradors.

Nagore Robles desapareix de la televisió

L'adeu de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' va agafar a tothom per sorpresa, fins i tot a l'equip del programa que es va veure obligat a tancar les portes i celebrar un programa final de comiat. Nagore Robles es va mostrar molt trista i nostàlgica per tot el que havia viscut. Cal recordar que la col·laboradora va créixer com a assessora de l'amor i fins i tot com a presentadora, un dels seus grans somnis que va fer realitat quan Toñi Moreno va haver d'absentar-se pel seu embaràs. 


Tot i que Nagore no apareix a la televisió, sí que ho fa en plataformes de vídeo sota demanda com Mitele Plus. De fet, aquesta setmana s'està encarregant d'emetre sessions d'esport dirigides per als milers d'usuaris que han contractat la modalitat de pagament de Mediaset.

De moment es desconeix si Nagore tindrà nous projectes amb Telecinco o si pel contrari han decidit donar-se un temps. Actualment, Telecinco està preparant una nova edició de 'La isla de las tentaciones' i també altres 'realities' com 'Gran Hermano'. És per aquest motiu que Nagore Robles podria tornar molt aviat.