Telecinco pren la decisió d'eliminar 'Sábado deluxe' de la seva programació

Un col·laborador del programa revela sense voler la notícia

Jorge Javier Vázquez assenyalant amb el dit
Jorge Javier Vázquez començarà les seves vacances molt aviat | Catalunya Diari

'Sálvame' i els seus programes germans poden presumir d'estar en plena forma, omplint amb èxit hores i hores de programació televisiva, sent sempre recolzats pels fidels espectadors que mai els abandonen en cap dels programes que s'inventa la factoria. Tot i això, Telecinco no se la vol jugar i ha pres una decisió que afectarà directament a la versió 'Deluxe' del programa estrella de la cadena, 'Sálvame', i que deixarà a tots els espectadors orfes d'ell durant un temps.

El programa podria cancel·lar-se a l'agost

El programa que presentaJorge Javier Vázquez a les tardes mai descansa i s'emet ininterrompudament, el mateix passava amb la seva versió nocturna dels caps de setmana però ja l'any passat, Mediaset va prendre la decisió de suspendre els lliuraments del programa que s'havien d'emetre en les nits dels dissabtes del mes d'agost i segons sembla, aquesta serà la jugada que es durà a terme també aquest curs.

El col·laborador Kiko Matamoros ha revelat aquesta tarda, sense voler, que a l'agost els col·laboradors es prendran un descans els caps de setmana, donant a entendre que 'Sábado deluxe' marxarà a tallers per tornar al setembre totalment descansat i renovat. Segurament, el programa serà substituït pels millors moments o per algun tipus de programació semblant, que cobrirà la franja que acostuma a ocupar el 'Deluxe' en les nits del dissabte de Telecinco.

Els motius que aparten el 'Deluxe' de les pantalles

Aquesta decisió està lligada a la baixada d'audiència que s'anota, en general, durant el mes d'agost i que fa poc rendible l'emissió de programes en directe, a causa de l'alt cost que suposen i que després no es recupera per la baixada dels ingressos publicitaris.

Més enllà d'això, de ben segur que després de tants mesos seguits sense pausa, al programa també li anirà bé descansar per recarregar forces i tornar el pròxim curs amb nous continguts i amb l'equip motivat de nou al cent per cent. De moment, el programa s'emetrà aquest dissabte i no sabem si també farà el mateix la primera setmana del mes que ve.


Comentaris

envia el comentari