Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'

El trio al llit a Telecinco que ha posat cap per avall la cadena

El triangle amorós té com a protagonistes tres cares molt conegudes de Telecinco

'La última tentación', igual que el seu porgrama antecessor, no deixa de sorprendre els espectadors de Telecinco. Així, aquests s'han quedat estupefactes amb la primera trobada íntima o amb l'acostament d'alguns concursants.

Ara, però, han tornat a quedar-se bocabadats en descobrir un trio sexual que podria haver-se produït. En concret, Isaac i Bela han revelat que, abans d'entrar al concurs, Fani Carbajo els va proposar tenir una trobada sexual amb ella.

Es revela la proposta de trio de Fani a Isaac

La temptadora Bela ha entrat a 'La última tentación' disposada a no passar desapercebuda, i la veritat és que ho ha aconseguit. Sí, perquè ha aconseguit que Isaac es besi amb ella, el que ha suposat que Lucía trenqui la seva relació amb ell.

Però aquí no ha quedat tot, ja que ha volgut crear més polèmica i ha optat per fer una confessió a Christofer, el xicot de Fani. Ell, per si no tingués poc amb haver vist a la seva noia besant-se amb Julián, ha sabut una cosa que va fer abans d'entrar.

Bela li ha explicat una cosa que va succeir una nit: «Quan Isaac i jo vam coincidir a Madrid, Fani es va venir amb nosaltres de festa. Ell i jo estàvem junts i ella es va voler venir amb nosaltres».

Creient saber què li volien dir, aquell ha decidit preguntar: «Ella us va proposar fer un trio?». I la jove ha respost: «Òbviament no ho faríem, però la proposta hi era». Un comentari que ha deixat perplex a Chris, que no podia creure l'enganyat que estava amb la seva xicota.

Mayka ha sigut testimoni d'aquesta conversa i, a l'hora d'anar-se'n a viure a la mateixa vila que Carbajo, li ha explicat aquesta. Això ha deixat estupefacta a la concursant que ha parlat amb Lucía, la xicota de Lobo, per dir-li el que aquest i Bela havien explicat.

I de fet, l'andalusa no s'ha mostrat gens sorpresa: «A mi m'ho ha dit també, però jo no ho he explicat. Em va dir que tu vas voler anar a l'hotel amb ell».

«Jo no li vaig explicar res a Christopher perquè no sé si era veritat o mentida, i no m'esperava que ara fora a deixar anar una cosa així». L''assenyalada' s'ha mostrat molesta i ha dit: «Jo no entenc res. Per justificar les teves errades has de parlar dels altres?».

Isaac explica el succeït amb detall

El descobriment públic de la proposta sexual s'ha revelat en un debat del programa, estant Lobo en plató. I ell ha volgut donar la seva versió en directe: «Jo vaig quedar amb Fani i amb més gent per anar a una discoteca de Madrid. Al final de la nit, marxàvem Bela i jo i ella es va acostar».

«Li va dir a Bela: 'Tu no has fet un trio?'. Li va respondre que no i Fani li va contestar: 'Doncs aquesta nit faràs un'».

La tia de Carbajo estava també a la gala i ha pres la paraula ràpidament per dir: «Això no és cert i vull que diguis la veritat. No és cert que tu estaves jugant a tres bàndols: Marina, Bela i Lucía?».

«No és veritat que veient la teva actitud la meva neboda et va dir: 'L'únic que et cal és fer un trio'». El català ha negat, exposant: «Aquesta nit estava Bela, Fani i amics meus. No estava ni amb Marina ni amb Lucía».

Kiko Jiménez, que estava com a col·laborador, ha decidit deixar en evidència a la xicota de Christofer i per aquest motiu ha subratllat: «Ella ha tingut oportunitat de desmentir-lo i en cap moment ho ha fet. Només s'ha sorprès que s'expliqui». És més, Lobo no ha dubtat a manifestar que si la 'nit dels fets' ell hagués volgut, haurien acabat fent el trio.