Una càmera en un plató de Telecinco

Telecinco, potes amunt per unes 'banyes': «Em fas fàstic»

Telecinco ha descobert una infidelitat a 'La Última Tentación'

Telecinco va viure dimecres a la nit una de les estrenes més esperades: 'La Última Tentación', que es tractaria d'una singular continuació de 'La Isla de las Tentaciones'. I és que concursants de l'esmentat espai van tornar a retrobar-se per conviure i resoldre qüestions pendents.

Precisament la tònica del programa va fer que Isaac Torres, 'Lobo', i Lucía, que es van conèixer en aquest, participessin com la parella que actualment són.

Això sí, van tenir companyia inesperada. Marina, l'ex d'ell i amiga d'ella, també hi va anar per deixar-los en evidència en confessar que ell li va posar les banyes amb la gaditana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La difícil trobada entre Marina i Isaac a 'La Última Tentación'

Després dels retrobaments de Lester amb Marta o de Pablo amb Mayka, tot feia presagiar amb qui es veuria les cares 'Lobo'. Ell tenia clar que seria la seva ex, amb qui va iniciar una relació després del seu pas pel programa. I, evidentment, no es va equivocar.

La seva ruptura no va ser gens amistosa, ja que es van intercanviar tota mena de retrets a través de les xarxes i també en televisió. En concret, va ser ella la qui el va atacar per haver-la deixat i per haver-ho fet per Lucía, la seva amiga.

Llavors amb aquesta mateixa actitud 'guerrera', va arribar Marina. Estava visiblement nerviosa i no volia mirar al català: «No em ve de gust mirar-lo i seria falsa si ho fes. Una persona que s'ha rigut de mi i que m'ha fet el mal que m'ha fet no es mereix res».

«Ho he passat molt malament, m'han fet mal i estic nerviosa, però no sento res. Em fa fàstic». Sandra Barneda, va adonar-se que havia parlat en plural, de manera que li va preguntar: «Qui t'han fet mal?». I la resposta va ser molt clara: «Ell i l'altra».

Torres ha dit no tenir cap problema amb la seva ex, però la sevillana va exposar que sí que ho tenia: «Tu no ho pots tenir per res. Jo sí, per la marranada que m'has fet».

Destapa la infidelitat d'Isaac amb Lucía

Passats els nervis inicials, la sevillana va aprofitar el programa de Telecinco per destapar que 'Lobo', amb el qual va iniciar una relació, li va ser infidel. Va explicar: «Un dels meus principals problemes és confiar cegament en les persones i em van donar per tot arreu tant ell com l'altra».

En aquest punt, el jove va voler intervenir: «El problema a la fi és agafar i quedar bé amb ella, deixar-la perquè no em sortia del cor i marxar amb una altra persona. Si això és ser dolentíssim, soc el pitjor del món».

Unes paraules aquestes que van fer saltar a la jove: «El problema no és aquest, és la manera de fer-ho. Ho has fet de pena, t'has rigut de mi. Ets un pur actor».

«Em sento traïda pels dos. Ella diu que no era la meva amiga, però jo li explicava les meves intimitats amb ell», va confessar Marina.

És més, va afegir: «Es ficaven al llit estant amb mi i em miraven a la cara. Són dos pocavergonyes». Però el català ho va negar dient que sempre li van ser sincers.

L'andalusa es va mantenir decidida: «Has estat amb mi i has estat parlant amb ella, t'has estat ficant al llit amb ella. He marxat de vacances amb els dos i us heu ficat al llit quan jo no hi era. Això no ho sap ningú, i no ho anava a explicar per què em fa vergonya».

«Estant amb mi, l'altra li enviava fotos que no eren normals i això és veritat», revelava per a sorpresa de tots.

El participant va respondre: «Estant amb tu jo parlava 24/7 amb Lucía perquè era la meva amiga i algú especial. Però això no vol dir que estiguéssim flirtejant».

Després d'aquest intercanvi de retrets, se'n van anar junts fins a Vila Platja per resoldre els seus problemes. Però durant el camí no van deixar a llançar-se indirectes. Així, ella li va dir: «Et juro que no sé com no et fa vergonya».

«Quin fàstic! No ho perdonaré perquè és imperdonable el que m'ha fet. Una persona que s'ha rigut així de mi, que m'ha tractat així i que m'he assabentat de tantíssimes coses...», sentenciava la gaditana.