La seu principal de Mediaset a Madrid, en una imatge d'arxiu

Telecinco pren la decisió més dràstica i acomiada una famosa presentadora

La periodista treballarà en un altre programa de Radio Marca

Iker Casillas, exporter del Reial Madrid, i Sara Carbonero, presentadora de televisió, estan en el punt de mira perquè, segons els rumors, han decidit posar fi a la seva relació. Ara bé, per tal de trencar amb els rumors, el futbolista ha decidit felicitar públicament a la seva dona aquest 3 de febrer amb motiu del seu 37 aniversari. 

c

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sara Carbonero decideix marxar a Portugal

Per si no n'hi hagués prou, Mediaset España, grup de comunicació dirigit per Paolo Vasile, ha decidit acomiadar a Sara Carbonero. Segons 'BLUPPER', Sara Carbonero ja no té cap mena de contracte amb el gran grup de comunicació. 

L'any 2006, quan Iker va marxar a jugar amb el FC Porto, equip de futbol portuguès, Carbonero va demanar treballar durant els caps de setmana en els Informatius de Telecinco i així poder estar lliure de dilluns a divendres per gaudir de la família en el país veí. Però segons avança 'BLUPPER', aquesta decisió no va ser ben acollida i per tant, la presentadora va demanar una excedència a Mediaset Espanya per anar-se'n a Portugal amb Iker.

«Sara Carbonero, presentadora de la secció d'esports dels Informatius de Telecinco i membre de l'equip que es trasllada per a les retransmissions de grans esdeveniments esportius, ha sol·licitat una excedència laboral, encara que la seva vinculació amb Mediaset España es mantindrà per a futurs projectes televisius dels quals anirem informant puntualment», va exposar el grup de comunicació.

Altres opcions

Un any més tard, Sara Carbonero va convertir-se en la presentadora del programa de moda 'Quiero ser', que es va estrenar a Telecinco, tot i que amb una audiència molt baixa, de manera que immediatament van traslladar el programa a Divinity. 'Quiero ser' va tenir una segona temporada, però va ser molt complicat quadrar agendes amb Sara i es va decidir no continuar. 

«Ni ells m'han dit que 'no', ni ho he dit jo. Ha estat un consens. Hem pensat que era el millor per al programa i per a mi perquè no podia implicar-me al cent per cent. Era impossible. Vivint en un altre país és impossible», va explicar a les seves xarxes socials.

Mai sabrem si és veritat o no, ja que, en aquest transcurs de temps, la presentadora va deixar de seguir el compte de 'Quiero ser' a Instagram i fins i tot a alguns dels seus responsables.

De tornada a la TV, però aquesta vegada com a col·laboradora

L'any 2017, va tornar a renovar la seva excedència amb Mediaset España per a dos anys més. «He renovat la meva excedència amb Mediaset i segueixo vinculada al grup de comunicació per dos anys més. No hi ha cap dubte que seguirem vivint a Porto», manifestava Carbonero.

En aquest moment, va entrar com a col·laboradora a 'Deportes Cuatro', encarregant-se d'una secció setmanal en què s'ocupava de fer entrevistes a esportistes i protagonistes rellevants vinculats al panorama esportiu.

Sense revelar quan tornaria a Mediaset, va afirmar que «l'excedència que tinc per cuidar al meu fill menor, segons m'he informat i com funcionen les empreses, ja no em garanteix el mateix lloc, sinó un altre lloc dins l'empresa», explicava. «La veritat és que m'agrada estar vinculada a Mediaset i Telecinco. Per a mi són com la meva família, i si sorgeixen coses, es poden fer. Això no ho sabem ningú, no?», afegia la periodista.

Així doncs, és evident que Sara Carbonero no té la mateixa relació amb Mediaset. Mentrestant, la periodista se situa al capdavant de la secció 'Que siga el baile' del programa T4 a Radio Marca.