Telecinco presenta el seu nou i trencador 'reality'

El format estarà presentat per Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2020' el 20 de febrer del 2020
Telecinco presenta el seu nou i trencador 'reality' | Telecinco

Telecinco ha presentat per sorpresa aquest divendres el seu nou programa, un trencador 'reality show' que substituirà 'Supervivientes', que ja es troba en la recta final de la seva edició actual. 

La periodista Sonsoles Ónega ha estat l'encarregada de donar l'exclusiva al seu programa 'Ya es mediodía', ja que ella mateixa serà una de les presentadores de 'La casa fuerte', acompanyada, com no podia ser d'una altra manera, per Jorge Javier Vázquez

«No m'ha donat temps ni a processar-ho. Tinc un àudio de Jorge que no he pogut escoltar. Accepto aquest projecte amb gran il·lusió», ha explicat la periodista en saber la notícia.

'La casa fuerte', la nova aposta de Telecinco pel directe

'Supervivientes' està a punt de donar per acabada una de les edicions més exitoses de la seva història, i Telecinco no podia quedar-se sense el 'reality' de torn que ompli hores i hores de la seva programació. Així, la cadena apostarà per 'La casa fuerte', un nou show produït per Bulldog TV i que també serà un format de convivència.

El nou programa estarà protagonitzat per parelles de famosos que conviuran en una vila. Algunes parelles viuran en habitacions, on realitzaran proves diàries per augmentar la quantitat de diners que poden tenir a la seva caixa forta. La resta de parelles, però, viuran al jardí, acampats, i la seva missió serà assaltar les habitacions i emportar-se el botí

Amb aquesta estructura, on els concursants bàsicament s'han de robar els uns als altres, les baralles i les polèmiques estan garantides, i a més es podrà veure les dinàmiques de cada parella, que poden estar formades per relacions sentimentals, familiars o de qualsevol altre tipus. 

De fet, fa uns dies van sorgir els primers rumors de possibles concursants del programa: José Antonio Avilés i la seva mare, que últimament han omplert moltes hores de debats a molts dels programes de la cadena. De moment no hi ha res oficial, i Telecinco no ha confirmat encara cap concursant, però alguns rumors apunten que la cadena podria recuperar concursants de 'Supervivientes 2019' i 'Supervivientes 2020'.

Pel que fa als presentadors, Jorge Javier Vázquez mantindrà el seu rol de presentador estrella de la gala que es realitzarà cada dijous, al mateix horari que 'Supervivientes', mentre que Sonsoles Ónega s'encarregarà dels debats de la nit de diumenge


Comentaris

envia el comentari