Telecinco aposta sobre segur amb 'La casa fuerte' i ja té 2 possibles concursants

La productora s'està afanyant a tancar contractes amb els personatges més polèmics

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2020', Telecinco, el 20 de febrer del 2020
Telecinco aposta sobre segur amb 'La casa fuerte' i ja té 2 possibles concursants | Telecinco

Telecinco ja està preparant el seu nou 'reality', 'La casa fuerte', que substituirà l'actual edició de 'Supervivientes' un cop arribi a la seva fi en unes setmanes. Serà un nou programa que seguirà la tendència de la cadena a estrenar 'shows' de convivència amb famosos tancats en una casa, i que de nou estarà presentat per Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega

Encara no hi ha res oficial sobre els possibles concursants, però sí que se sap que participaran en parelles de famosos i ara mateix els noms que sonen amb més força són els de José Antonio Avilés i la seva mare, que podrien convertir-se ben aviat en els primers concursants confirmats. 

Possibles primeres parelles del programa

La productora del nou 'reality' és Bulldog, la mateixa que 'Supervivientes', així que tot fa pensar que els concursants seran parelles de participants en les últimes edicions del format de supervivència. Segons '20 minutos', el col·laborador de 'Viva la vida' i la seva mare Carmen són els que estan millor posicionats per entrar al concurs.

Una altra de les parelles que sona amb més força és la formada per la reina dels 'realities', Sofía Suescun, i la seva mare Maite Galdeano, que junt amb la primera parella són les úniques que han parlat de condicions i contractes amb Telecinco. I hi ha qui apunta a una autèntica bomba per a aquest estiu: la parella formada per Alfonso Merlos i Alexia Rivas, que ha fet saltat pels aires l'entreteniment i la premsa del cor durant la quarantena. 

Altres possibles concursants, tot i que de moment són només especulacions, podrien ser Bea i Rodri, que van trencar la seva relació fa uns quants mesos; i Fabio i Violeta, que van consolidar la seva a 'Supervivientes'. Diego Matamoros i Estela Grande són els altres grans noms que sonen amb força, especialment després que la parella estigui en vies de reconciliació. 

El que és segur és que Telecinco s'assegurarà tenir concursants d'allò més polèmics, i Avilés és actualment una mina d'or per a la cadena després dels escàndols que s'han destapat durant la seva estada a Hondures. El jove ha reconegut que ha mentit en nombres ocasions, però el seu trajecte televisiu sembla que acaba de començar. 

'La casa fuerte', un tots contra tots a Telecinco

'La casa fuerte' ho té tot per convertir-se en el nou èxit de Telecinco aquest estiu. La cadena viu d'enfrontar constantment els seus col·laboradors als diferents programes que té, i aquest nou 'reality' promet moltes baralles i esbroncades entre els concursants per la seva mecànica. 

Algunes parelles començaran el concurs vivint en habitacions amb una caixa forta. Aquestes parelles hauran de fer proves diàries per guanyar diners i guardar-los dins la caixa. A l'altra banda, les altres parelles viuran al jardí, acampades, i el seu objectiu serà saquejar i robar les habitacions dels companys i la caixa forta amb tots els diners acumulats. 

Sense cap mena de dubte, aquesta convivència omplirà moltes hores de televisió i de ben segur que no sentirem a parlar d'altra cosa durant tot l'estiu. 


Comentaris

envia el comentari