Carlos Sobera presentant 'El Debate' de 'La isla de las tentaciones 2'

El nou programa de Telecinco amb Carlos Sobera que promet arrasar

Es tracta d'un format que ja va triomfar en el passat

Telecinco ja té preparada la seva gran aposta per a aquest 2021. La cadena ha de buscar noves fórmules fer front a Antena 3, que ha consolidat fermament la seva graella televisiva gràcies a les bones dades d'audiència recollides en els últims mesos.

Sense anar més lluny, Atresmedia TV ha arrencat aquest any com el grup líder absolut d'audiència amb un 27,4% de quota de pantalla al gener i com a líder del 'prime time' amb un 29%, tot i tenir un canal menys que el seu principal competidor: Mediaset.

Els concursos: la gran aposta d'Antena 3 per lluitar amb el seu competidor

Les espectaculars dades d'audiència tenen molt a agrair als informatius d'Antena 3 i les sèries de ficció que estan triomfant en pantalla, però especialment als nous concursos de la cadena que han servit per donar-li una empenta extra d'audiència.

Parlem de programes com 'Mask Singer', 'El Desafío' i, especialment, 'Pasapalabra'. El concurs presentat per Roberto Leal manté enganxats a la pantalla a més de tres milions d'espectadors cada dia i ja lidera la seva franja horària (fins i tot per davant de 'Sálvame Tomate'). El format de 'Pasapalabra' ja triomfava a Mediaset, però van haver de cancel·lar-lo de la nit al dia per qüestions legals sobre els drets d'explotació. Ara, el mateix programa està donant grans alegries a la competència.

Antena 3 té com a objectiu consolidar els seus nous concursos a la graella televisiva al mateix temps que intenta reforçar a la cadena alguns formats com 'La ruleta de la suerte', 'Ahora caigo' i 'Boom'.

Per aquesta raó, Telecinco té un comodí sota la màniga amb un concurs presentat per Carlos Sobera que promet arrasar.

El nou concurs de Telecinco per arrabassar l'audiència d'Antena 3

Telecinco vol aprofitar la febre 'revival' i nostàlgica que es viu actualment a la televisió per portar novament a la petita pantalla un dels concursos més mítics de la història de la televisió: 'El precio justo'.

Es tracta del format televisiu més longeu de la televisió mundial, que compta en el seu palmarès internacional amb 45 premis Emmy, sent adaptada a 42 països en els seus més de 65 anys d'història.

A Espanya, el programa es va convertir en referència a finals dels anys 80 amb la presentació de Joaquín Prat, famós per encunyar la mítica frase «A jugar!».

En aquells temps, el concurs va arribar a aconseguir una audiència mitjana de 17 milions d'espectadors i pel seu plató van desfilar hostesses de renom. Entre elles, Yvonne Reyes, Beatriz Rico, Arancha de el Sol o Verónica Mengod.

Encara que aquestes dades són irrepetibles avui en dia, Telecinco creu que sí que serveixen de precedent per establir grans expectatives d'èxit.

Després d'acomiadar-se de l'audiència el 1993, el programa tornaria el 1999 amb Carlos Lozano com a presentador i amb hostesses com Mónica Hoyos, però l'emissió acabaria cessant el 2011, a diferència d'altres països del món. Per exemple, als Estats Units es manté en emissió després de 48 anys i, sense anar tan lluny, a Portugal continua en antena des de fa més de 18 anys. Actualment també s'emet a Tailàndia, Turquia i el Regne Unit.

'El precio justo' torna a Telecinco presentat per Carlos Sobera

Segons ha anunciat Mediaset Espanya en una nota de premsa, 'El precio justo' arribarà pròximament a Telecinco amb «una nova imatge però mantenint i potenciant els seus elements més icònics i amb els seus reconeguts grans premis i diners en efectiu».

El mític concurs serà produït en col·laboració amb Fremantle, que respectarà la seva essència i potenciarà els elements més icònics que l'han convertit en concurs més longeu de la televisió.

En cada edició, diversos concursants anònims tenen com a únic objectiu encertar, sense passar-se, el preu i valor de diferents objectes. Després d'una primera fase que ja deixa l'adrenalina ben alta, s'arriba a una gran ronda final plena de grans premis i diners en efectiu.

El programa estarà dirigit per un dels presentadors estrella de la cadena: Carlos Sobera. Ell serà l'encarregat de posar emoció, tensió i humor a aquesta nova etapa del concurs. Potser aquest format sigui l'arma definitiva per combatre contra Antena 3 i el seu 'Pasapalabra'.