Telecinco posa fi al programa que presenta Santi Millán

Les baixes xifres d'audiència han provocat la retirada de 'Mi madre cocina mejor que la tuya' | El mateix podria passar-li a Jordi González amb el programa 'Hechos reales'

Santi Millán
Santi Millán | Telecinco

La cadena privada Telecinco no ha començat l'estiu amb bon peu. Dues de les apostes més fortes d'aquesta temporada no estan aconseguint els resultats esperats quant a audiències es refereix, fet que ha provocat que un d'aquests programes hagi estat retirat i que l'altre se situï en el punt de mira. Parlem de 'Mi madre cocina mejor que la tuya' i 'Hechos reales', presentats pels professionals catalans Santi Millán i Jordi González.

Un programa titllat de «masclista»

Així doncs, el programa culinari que enfrontava diverses mares de personatges coneguts del nostre panorama televisiu, i que pretenia esdevenir el nou 'Masterchef' de la cadena italiana, ha durat menys que un caramel a la porta d'una escola. La seva estrena ja va estar rodejada de polèmica, a causa de l'ambient masclista que transmetia el format: el fet que només participessin dones, o alguns comentaris fora de lloc duts a terme per Millán, han convertit el programa en un tema molt comentat a les xarxes.

Però, en lloc d'aconseguir visibilitat, amb cada emissió els nombres d'audiència minvaven un xic. A Catalunya, tan sols van recollir un 7,5% dels espectadors, mentre que a la resta d'Espanya només va aconseguir un 11,7%. La següent setmana, els resultats van ser encara més desastrosos, amb un 7,9% en el conjunt de l'Estat espanyol. I, en veure que la tercera setmana l'audiència encara era més baixa, les decisions de la cadena no s'han fet esperar: a partir d'ara, el programa s'emetrà de matinada, després d'una pel·lícula.

'Hechos reales' podria seguir els mateixos passos que el programa de Millán

Quelcom similar passa amb 'Hechos reales', un altre dels plats forts que Telecinco havia preparat per a l'estiu, però que no ha aconseguit els resultats esperats: en la seva estrena, tan sols va aconseguir un 9,9% d'audiència, tot i que en la segona emissió va remuntar fins a l'11,8%. Si bé és veritat que la seva emissió en directe li aporta un toc una mica més interessant, tampoc s'ha lliurat de les crítiques, i en gran part és també culpa del presentador.

I és que, malgrat que Jordi González sempre ha mostrat un tarannà seriós i professional, durant els programes que ha dut a terme ha realitzat diverses preguntes que no han agradat als seus espectadors. Dos exemples clars són el fet de preguntar a una mare si «se'n penedeix de no dir a la seva filla assassinada que es deixés violar?», o també «la teva cosina segrestada per una secta quan era menor, era curta de gambals?». 


Comentaris

envia el comentari