Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Telecinco retira gran part de 'Sálvame': s'apropa el final d'una era

El programa de Jorge Javier Vázquez segueix a la baixa i la cadena ha decidit prendre mesures

'Sálvame' no remunta i s'ha convertit en un vaixell que va a la deriva. Els continus escàndols en què s'ha vist implicat el programa des de l'emissió de la docusèrie de Rociíto, sumat al contingut poc atractiu dels últims mesos, ha acabat passant-li factura.

Jorge Javier Vázquez i els seus col·laboradors no s'han vist mai en una situació com aquesta. Constantment reben atacs a les xarxes socials i han patit una pèrdua d'audiència aclaparadora. Tant és així, que el programa és incapaç de gestionar les quatre hores en directe que durava fins ara, que Mediaset ha escurçat a tres.

La crisi que amenaça d'enfonsar 'Sálvame'

La cadena ha pres la seva decisió més rotunda fins a dia d'avui: eliminar l'última part del programa, 'Sálvame Tomate', i substituir-lo per una sèrie turca. Les ficcions tenen molt d'èxit entre els televidents, i sembla que és la millor opció per a Telecinco, que ja no és capaç de competir amb la seu rival, Antena 3.

Fins ara, 'Sálvame' ha estat incapaç de batre les xifres de 'Tierra Amarga' a Antena 3, que s'ha establert com a reina de la tarda. I alguns col·laboradors, com Kiko Matamoros, fins i tot han amenaçat d'abandonar el format.

Els haters del programa més d'una vegada han intentat que se li faci un boicot generalitzat, fent una crida a una apagada televisiva i a no donar-li més bombo. Per tant, poden celebrar aquesta pèrdua d'audiència de 'Sálvame' com una mena de triomf.

«En aquesta feina, quan estàs bé anímicament tot et sembla fàcil, però quan no estàs bé, culpes la professió. Veus que l'única vàlvula d'escapament és anar-te'n», assenyalava Jorge Javier davant la complicada situació que travessen.

Les presentadores de 'Sálvame', objectiu de molts atacs

Els espectadors segueixen compartint l'animadversió que senten per Carlota Corredera, que ha vist com el seu prestigi ha caigut en picat arran de la fèrria defensa que ha fet de Rocío Carrasco. Una qüestió que l'audiència no perdona, i li retreu que només defensi un punt de vista.

De fet, les xarxes s'omplen de comentaris despectius cap a ella cada vegada que presenta el programa.

«Au, apago la tele. Aquesta dona és insuportable» o «Carlota, no puc. Em sap greu. Adeu. I l'Alcaide és igual d'insofrible. No aguanto cap de les dues, així que me'n vaig» són només alguns exemples.

A això se suma que Paz Padilla tampoc té gaire bona fama, i els comentaris que fa sobre certs temes sempre acaben generant polèmica. L'última va ser quan es va atrevir a opinar sobre el casament d'Anabel Pantoja.

«Jo entenc la mort des d'un altre prisma menys dramàtic. Vaig ballar a l'església amb el cos de l'Antonio present. Vam anar a veure la posta de sol i vam ballar...», explicava sobre les circumstàncies de la col·laboradora.

I és que la neboda d'Isabel Pantoja es va casar just dos dies després de la mort de la seva àvia, 'doña Ana', i se l'ha criticat molt per això.

«Crec que no gaudirà del casament», assegurava Padilla.

«Al final és una celebració per a ells. La meva boda amb l'Antonio va ser preciosa, i si hi penso, ploro», afegia recordant aquest dia tan emotiu.

«A mi em faria molta pena que ella no visqués plenament el casament i que tota la vida recordés que es va casar amb la pena per la mort de la seva àvia el dia anterior».

Unes paraules que molts li han retret, ja que Paz sempre ha defensat l'acceptació de la mort.

Totes aquestes circumstàncies han donat lloc a una crisi sense precedents dins del programa, que fins i tot ha decidit eliminar del tot Rocío Carrasco de la seva plantilla, tot i que fa tan sols uns mesos presentaven amb magnificència la seva nova secció, 'Hable con ella'.

Aquesta aposta també va acabar sent un fracàs absolut, ja que el públic no entenia el joc brut de ficar la filla de 'la més gran' a l'antic lloc de treball d'Antonio David Flores.