Telecinco recupera un dels programes més exitosos de la televisió

La segona edició es podria estrenar al setembre

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Telecinco torna al setembre amb una nova edició d'un dels programes que més èxit ha tingut durant el confinament | Cedida

Telecinco ja està ultimant els últims detalls per al començament de la nova temporada televisiva i hi ha un programa que sona amb força per aquest setembre. Segons ha avançat 'Fórmula TV', Mediaset ha decidit apostar per una segona edició de 'La última cena', un dels programes que més èxit ha tingut en els últims mesos.

Rècords d'audiència durant la pandèmia

Sens dubte l'èxit d'audiència del programa ha estat clau per renovar-lo i malgrat que aquest s'emetia la nit dels divendres, la cadena estaria pensant a canviar de dia el format i posar-lo la nit dels diumenges, ja que d'aquesta manera podria fer front als seus principals competidors, segons avança 'Fórmula TV'.

Aquest format culinari creat per 'La Fábrica de la Tele' ha estat un dels més vists durant la pandèmia. 'La última cena' es va estrenar el passat 22 de maig a Telecinco i va aconseguir una audiència del 15,6% i 2.040.000 espectadors.

Unes dades que el programa ha aconseguit mantenir, tot i els alts i baixos, fins a l'última emissió de la primera edició. Així doncs, el format ha aconseguit 1.929.000 espectadors i la quota més gran de pantalla fins a la data: 18,3%.

Els col·laboradors de 'Sálvame' protagonitzen un concurs culinari

Potser un dels fets que ha portat a l'audiència a seguir tant el format és que el concurs culinari té com a protagonistes els col·laboradors de 'Sálvame'. D'aquesta manera, cada divendres els col·laboradors s'enfrontaven per parelles per elaborar dos plats i una postra que valoraven, posteriorment, la resta de companys, l'audiència i dos cuiners professionals: Begoña Rodrigo i Sergi Arola.

Els guanyadors de la primera edició del programa van ser, com no podia ser menys, dues de les estrelles de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban. Ara per ara però es desconeix si en aquesta segona edició del concurs culinari participaran tots els col·laboradors de nou o si es renovaran tots els participants i veurem cares noves a 'La última cena'.


Comentaris

envia el comentari