Jorge Javier Vázquez en 'El tiempo del descuento' el domingo 16 de febrero de 2020

Telecinco revela com serà la final inèdita de 'Supervivientes'

Els concursants volaran en un avió de luxe cap a Espanya

'Supervivientes' està a punt de celebrar la seva esperada final però la crisi del coronavirus  que ha afectat la vida quotidiana de les persones també afectarà com es podran desenvolupar aquestes setmanes que li queden al concurs. 

El govern espanyol va posar en marxa un protocol  pel qual, durant les fases de desescalada, gairebé tots els viatgers que entrin a Espanya —excepte treballadors transfronterers, transport de mercaderies o personal sanitari— han de sotmetre's a un període de dues setmanes de quarantena obligatòria.

Això feia que, si la final se celebrava a Espanya, l'audiència hauria d'esperar dues setmanes des de la semifinal fins a la final, així que Telecinco ha decidit actuar abans i  fer tornar tots els supervivents que queden una mica abans. 

Els concursants restants conviuran a Espanya

D'aquesta manera, demà dimarts  està previst que comencin el seu vol de tornada en un avió de luxe d'AirEuropa. Segons Jordi González, que ahir a la nit va acomiadar-se en l'últim debat de la temporada, a partir d'aquesta setmana  el 'reality' continuarà en territori espanyol.

Telecinco ha previst que els concursants que queden a 'Supervivientes' arribin a una casa de la Serra de Madrid  i que ja han fet servir per altres 'realities', on seguiran convivint, completament aïllats, fins que celebrin la semifinal. 

La cadena preveu que de cara a la final del concurs ja hauran passat les dues setmanes de quarantena, motiu pel qual els concursants restants podrien anar fins al plató per viure una final que serà molt diferent de les habituals. 

Una final molt diferent de les habituals

Els concursants hauran d'adaptar-se a les noves normes socials que s'han imposat al país durant la seva absència, i la final del concurs serà el primer plat que hauran de tastar. El procés més dur segurament serà per al guanyador, qui veurà molt limitada la seva celebració. 

Quan Jorge Javier digui el guanyador no podrà fer-ho amb el típic gest d'aixecar el braç del vencedor al mateix temps que diu el seu nom en veu alta, ja que les mesures sanitàries obliguen a mantenir dos metres de distància mínima entre persones, i així ho hauran de fer també al plató de Telecinco. 

Un cop el presentador hagi dit el guanyador, ell o ella tampoc podrà abraçar-se a ningú, ni a la resta de companys, ni a Jorge Javier ni a la seva família o amics, sinó que haurà de celebrar la victòria completament sol al mig del plató. 

Sense cap mena de dubte, la final de 'Supervivientes 2020' serà molt diferent de les anteriors malgrat que, en grans trets, el concurs sí que ha pogut mantenir la seva estructura habitual gràcies a l'aïllament dels concursants a Hondures.